Huis Verhuren - Ontwikkelingen december 2022

Verhuurmakelaar


Nieuws over Woningen, Huis en Appartement verhuur december 2022

  Vastgoedjournaal.nl
 • YouTuber Hanwe nieuwe mede-eigenaar van Amstel Botel: YouTuber Hanwe (1 miljoen volgers) is een van de nieuwe eigenaren van het Amsterdamse hotel Amstel Botel. Dat heeft de YouTuber zelf bekendgemaakt in een video waarin hij een tour geeft door het drijvende hotel aan de NDSM-werf in Amsterdam Noord.
 • DHG koopt 57.138 m² potentiële ontwikkelgrond bij Schiphol: DHG heeft met Orchideeënkwekerij Aphrodite Orchidee een sale and lease back overeenkomst afgesloten. Aphrodite is gevestigd aan de Kruisweg 281 en 291 in Rozenburg in de gemeente Haarlemmermeer, bij Schiphol. Het gekochte bestaat uit totaal 57.138 m² grond.
 • Capital Value breidt zorgvastgoedteam uit: Per 1 december is het team dat zich binnen Capital Value bezighoudt met zorgvastgoed & seniorenhuisvesting uitgebreid met twee nieuwe medewerkers.
 • Next Level ontwikkelt distributiecentrum van 20.000 m² in Bleiswijk voor Dirk supermarkten: Next Level gaat voor Detailresult een extra distributiecentrum in Bleiswijk van 20.000 m² ontwikkelen. Het distributiecentrum zal; worden gebruikt door de supermarkten van Dirk.
 • Wilfred van der Plas nieuw bestuurslid Nevap: Tijdens de Ledenvergadering is Wilfred van der Plas benoemd tot bestuurslid van Nevap, Nederlands Vastgoedexploitatie Platform.
 • Wijnand Fassotte nieuwe bestuurder Dudok Wonen: Wijnand Fassotte (55) is de nieuwe interim bestuurder van Dudok Wonen.
 • VORM start bouw 49 woningen in Den Haag: In de wijk Erasmus Veld in Den Haag is bouwende projectontwikkelaar VORM gestart met de realisatie van 49 energiezuinige eengezinswoningen in de tweede fase van LOF, een toekomstgerichte en duurzame woonwijk.
 • Europese toezichthouders vragen markt om voorbeelden van greenwashing: De Europese toezichthoudende autoriteiten (EBA, EIOPA, ESMA) hebben een Call for Evidence over greenwashing gepubliceerd. Met deze publieke uitvraag willen de drie autoriteiten beter inzicht krijgen in greenwashingpraktijken.
 • Onderzoek: Juist stijgende huizenprijzen leiden tot uitstel nieuwbouw en dat is prima: Oplopende prijzen van woningen vertragen nieuwbouw en dat is in het belang van iedereen. Dat stellen Rutger-Jan Lange en Coen Teulings in een artikel in Real Estate Research Quarterly.
 • Patrizia levert CLT-wijk op in Amersfoort: Patrizia heeft een van de eerste nieuwe generatie woonwijken in Nederland opgeleverd die zijn gebouwd met kruislings gelamineerd hout (CLT). CLT is zeer duurzaam, biedt betere isolatie, is relatief sterker en lichter dan bakstenen en beton, en vermindert de bouwtijd en kosten aanzienlijk.
 • Subsidie van 60 miljoen voor uitstootvrije machines in de bouw: Het kabinet trekt komend jaar fors meer geld uit voor uitstootvrije machines in de bouw. Er is 60 miljoen subsidie voor bouwbedrijven om over te stappen op zulke machines, zoals elektrische hijskranen, betonmixers op waterstof en graafmachines op batterijen.
 • Vastgoedkansen gefinancierd: kantoren: Waar liggen nog kansen voor vastgoedbeleggers die aan een toekomstbestendige en rendabele portefeuille bouwen? En als op deze kansen ingespeeld wordt, hoe draagt RNHB dan met haar financiering bij om deze kansen waar te maken? In een 6-delige serie – waarin de vastgoedfinancier verschillende assettypen binnen het commercieel vastgoed uitlicht – bespreekt RNHB dit. Dit keer: vastgoedspecialist Ayda Naser Zadeh over de toekomst van kantoren.

Verhuur makelaar
Verhuurmakelaar: Nuttig of Nutteloos

Een huis verhuren - heb ik daarvoor een verhuurmakelaar voor nodig? Of kan ik dat zelf? Veel verhuurders kiezen ervoor het hele proces van het vinden … Meer →


Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


Huur Verhogen of Niet?

Verhuurders van een huis of appartement lopen in elk geval 1x per jaar aan tegen de vraag: moet ik de huur verhogen of niet? En ook wanneer ze op zoek… Meer →


Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2022