Appartement verhuur Breda

BredaVerhuurmakelaar

De verhuurmakelaar in Breda werkt mee aan het vinden van de meest optimale huurder voor uw huurwoning en formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met alles over een marktconforme huurprijs in Breda. En hoe u er zeker van kan zijn dat u een geschikte huurder in uw huis uitkiest. Veel verhuurmakelaars uit Breda bieden meestal ook verhuurmakelaarsdiensten in o.a. Bavel, Prinsenbeek, Teteringen en Ulvenhout. Beperk risio's en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar. Vind hier meer over verhuurmakelaars en over een woning verhuren in Breda.

Verhuurmakelaar Breda
Verhuurmakelaar Breda

Antwoorden op deze veelgestelde vragen

Als toekomstig verhuurder heeft u misschien de de volgende vragen:

 • Welke gemeentelijke kosten zijn er?
 • Kan ik een appartement verhuren onder de leegstandswet?
 • Moet ik een appartement gemeubileerd verhuren?
 • Op welke websites kan ik mijn woning te huur aanbieden?
 • Hoe kan ik vermijden dat mijn huis een wietplantage wordt?
 • Wat is de beste huurprijs voor mijn appartement?
 • Wat moet ik opnemen in een huurcontract?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele huizen te huur in Breda - januari 2023

  Leer van anderen. Kijk hoe huurwoningen worden aangeboden op het internet. Huurhuizen die sinds kort beschikbaar zijn in Breda:

  • Fort, 4813 AJ, Breda
  • Konijnenberg 88 I, 4825 BE, Breda
  • Ginnekenweg, 4818 JB, Breda
  • Prins Hendrikstraat, 4835 PN, Breda
  • Minervum 7160B, 4817 ZN, Breda
  • Marialaan, 4834 VJ, Breda
  • Ginnekenweg, 4818 JC, Breda
  • Steijnlaan, 4818 EV, Breda
  • Duindoornstraat 63 B, 4814 JL, Breda
  • Laan Van Rasseghem, 4835 CG, Breda
  • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de sites die genoemd worden op deze website.


  Online overzicht van woningen

  Meer voorbeelden inzien om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele online overzicht van woningen te huur met informatie over huis verhuren Breda:

  Overweegt u een woning te verhuren in Breda?

  Indien u van plan bent een woning te verhuren in Breda adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen om uw woning snel te verhuren. Het voordeel van een makelaar is dat deze Breda goed kent, maar ook ervaring heeft met verhuur, en u kan helpen met o.a. een passende huurprijsstelling, huurcontracten maken en passende omschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u helpt met het plaatsen van uw woning op de bekende huurhuizensite Pararius, en bij andere sites die woningen aanbieden.

  De verkoopmakelaar kan goed helpen met het nagaan of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw woning. Is de huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig en heeft hij of zij zich hiervoor eventueel als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan nare problemen voorkomen. Een verhuurmakelaar is zeker aan te bevelen voor verhuurders die hun woning voor de eerste keer verhuren. Kijk bij de keuze voor een makelaar naar het courtage, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft de nodige tips.

  Verhuurmakelaar Breda Vacature

  Meer weten over Verhuurmakelaar Breda? Online onderzoek laat zien dat een groot aantal mensen die zoeken naar Verhuurmakelaar Breda, mogelijk ook op zoek zijn naar Vacatures Verhuurmakelaar Breda, Verhuurmakelaar Breda Vacature en Verhuurmakelaar Breda. Over onderwerpen met betrekking tot een huis verhuren in Breda, vindt u meer op deze site. Lees meer over de diverse onderwerpen in onze online verhuurblogs, of in verdere informatie.

  Makelaar voor het dagelijks beheer van het huis

  Naast het vinden en selecteren van een geschikte huurder, kan de makelaar assisteren bij het dagelijks beheren van het huis. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de bewoner vragen of problemen heeft, went hij zich tot de makelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken gerepareerd moeten worden, komt de verhuurder in beeld. Verder zorgt de makelaar dan voor het incasseren van de huurpenningen. Weinig zorgen dus voor de verhuurder.

  Opletten met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet standaard op de blauwe ogen van de verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Breda.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar in Breda

  Een verhuurmakelaar kent de vraag naar huurwoningen in Breda en welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waarmee u potentieel snel een huurder voor uw huurwoning vindt. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een huis.

  Verhuurmakelaar voor het selecteren van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar voor u betekenen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van de huurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om de woning optimaal verhuurbaar te maken en opstellen van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan geplaatst worden op diverse sites. Vaak zet de makelaar de woning ook op de eigen site. Potentiele huurders nemen daarna contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doenis de kandidaat serieus op zoek?. Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt dikwijls een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse van de kandidaat, maakt de verhuurmakelaar een uitgebreide achtergrondcontrole. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Tot slot stelt de makelaar een contract op en regelt de oplevering van de woning. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden.  huis verhuren Breda
  Verhuurmakelaar Breda: Informatie over uw huis verhuren in Breda

  Breda - Huizen nieuws

  Bredase jurist Emin Schijlen: 'Huurders betalen vaak te veel aan makelaars'
  BREDA - Mensen die een woning willen huren in Breda via een verhuurmakelaar , betalen daar vaak nog te hoge kosten voor. Dat zegt jurist Emin Schijlen, die circa vijftien mensen in Breda en omgeving bijstaat die bemiddelingskosten terugeisen van  ...
  bron: www.bndestem.nl
  Onterecht geïinde bemiddelingskosten, Eindhovense verhuurmakelaar Rots ...
  NIJMEGEN - Verhuurmakelaar Rots-Vast Groep Eindhoven moet een huurder onterecht geïnde bemiddelingskosten terugbetalen. Dat is de uitkomst van een rechtszaak die studentenvakbond AKKU tegen Rots-Vast had aangespannen. Ook tegen de  ...
  bron: www.omroepbrabant.nl
  Breda duurste studentenwoonplaats van Brabant
     BN DeStem    punt.avans
  bron: www.bndestem.nl
  Hoge bemiddelingskosten voor verhuurmakelaar aangepakt
  Bemiddelingskosten, of courtage, worden door verhuurmakelaars geïnd als vergoeding voor de bemiddeling tussen huurder en verhuurder. Wettelijk gezien werkt de bemiddelaar in opdracht van de huurder óf verhuurder, maar in de praktijk gebeurt het vaak  ...
  bron: www.bndestem.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Checklist Verhuurmakelaar: Hoe Kies Ik een Goede Verhuurmakelaar?

  De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Een verhuurmakelaar dient uw doelen te dienen, maar in de praktijk is er veel kaf tussen het koren. De titel… Meer →


  Huis Verkopen of Verhuren: 6 Belangrijke Afwegingen

  U heeft een nieuwe woning gekocht (of bent van plan dit te doen) en staat nu voor een dilemma: ga ik mijn huidige huis verkopen of verhuren? In deze t… Meer →


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2023