Verhuurmakelaar Den Haag

Den HaagVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren gaan over tot het verhuren van een huis of appartement om uiteenlopende redenen. En dat is in veel gevallen een heel geschikt plan voor extra inkomsten. De huizenbezitter moet echter wel wat vraagstukken beantwoorden.

Eén van de typische vragen waar huizenbezitter bij het verhuren van een huis voor komt te staan is: "Wat kan ik doen als een huurder niet betaalt?" En zo zijn er diverse vragen.

De verhuurmakelaar in Den Haag helpt met het zoeken van de beste huurder voor uw huurwoning en formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met vrijwel alles over het te huur aanbieden, zoals een geschikte huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een geschikte huurder in uw woning uitkiest. Vermijd problemen bij het verhuren van uw woning en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Den Haag. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een woning te huur aanbieden in Den Haag.

Verhuurmakelaar Den Haag
Verhuurmakelaar Den Haag

Veelgestelde vragen

Wij horen vaak de volgende vragen van toekomstige verhuurders:

 • Welke vergunningen zijn er nodig?
 • Wat kan ik regelen in een huurcontract?
 • Valt mijn appartement onder verhuur in vrije sector?
 • Hoe voorkom ik onbetrouwbare huurders?
 • Moet ik een appartement gemeubileerd verhuren?
 • Is mijn appartement geschikt voor verhuur aan expats?
 • Welke gemeentelijke lasten zijn er?
 • ... en meer vragen over verhuur van een woning
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe woningen te huur - juli 2020

  Leer van anderen. Kijk hoe huurhuizen worden aangeboden op het internet. Huizen die recent te huur staan in Den Haag:

  • Linnaeusstraat, 2522 GW, 's-Gravenhage
  • 4 Kamer Appartement Sirtemastraat, 2513 SP, 's-Gravenhage
  • Teunisbloemplein, 2555 AB, 's-Gravenhage
  • Walchersestraat 124-6e, 2583 NK, 's-Gravenhage
  • Zandvoortstraat 45-A, 2586 VV, 's-Gravenhage
  • Van Kinsbergenstraat, 2518 GW, 's-Gravenhage
  • Zandvoortstraat 45, 2586 VV, 's-Gravenhage
  • Hart Nibbrigkade 51, 2597 XP, 's-Gravenhage
  • Theresiastraat 30-A, 2593 AP, 's-Gravenhage
  • Fahrenheitstraat, 2561 EE, 's-Gravenhage
  • ... kijk voor meer woningen op één van de sites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht huurwoningen Den Haag

  Meer voorbeelden inzien om uw woning te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het online overzicht van huizen te huur en wij adviseren u de volgende websites met meer informatie over uw woning verhuren Den Haag:

  Woning te huur aanbieden Den Haag?

  Als u van plan bent een huis te huur aan te bieden in Den Haag adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze niet alleen Den Haag goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met verhuur, en u kan helpen met o.a. een passende huurprijsstelling, huurcontracten maken en passende huisbeschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen op de bekende huurhuizenwebsite Pararius, en bij andere websites die huurhuizen tonen. Dat zal de nodige kandidaten opleveren. De verkoopmakelaar kan goed assisteren met het controleren of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaat betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig en heeft hij/zij zich hiervoor eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan diverse nare kostbare risico's vermijden. Een verhuurmakelaar is altijd aan te bevelen voor diegenen die hun huis voor de eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar het courtage, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele slimme tips.

  Verhuurmakelaar Den Haag Vacature

  Online onderzoek laat zien dat een groot aantal mensen die zoeken naar Verhuurmakelaar Den Haag, mogelijk ook op zoek zijn naar Makelaar Den Haag Studio en Verhuurmakelaar Den Haag.

  Daarnaast wordt meestal ook gezocht met betrekking tot Makelaar Den Haag Bezuidenhout, Makelaar Den Haag Centrum en Verhuurmakelaar Den Haag Vacature. Over topics met betrekking tot een huis verhuren in Den Haag, vindt u meer op deze website.

  Waarschuwing: Kies verhuurmakelaar zorgvuldig

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet blind op de blauwe ogen van de verhuurmakelaar. Zoals in elk vakgebied is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Den Haag.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars in Den Haag

  Een lokale verhuurmakelaar kent de vraag naar woningen in Den Haag en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waarmee u mogelijk snel een huurder voor uw huurwoning vindt. De makelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match tussen woning en huurder, hoe minder snel u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.

  Overweegt u uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te huur aan te bieden in Den Haag, download dan nu even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar voor het selecteren van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor u betekenen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het geven van een huuradvies, vaststellen van de verhuurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te krijgen en het schrijven van een woningomschrijving. De woning wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan gezet worden op diverse internetsites. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de makelaar. Deze zal een eerste screening doenis de kandidaat serieus op zoek?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de huurder, maakt de verhuurmakelaar een uitgebreide achtergrondcheck. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de makelaar een contract op. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden.  huis verhuren Den Haag
  Verhuurmakelaar Den Haag: Informatie over uw huis verhuren in Den Haag

  Nieuws over woningen verhuren in Den Haag

  Geen hypotheek meer voor expats door nieuwe EU-regel
  Dan zijn er nog de tienduizenden expats die hun Nederlandse huis verhuren . Bij bepaalde banken moeten zij na afloop van hun termijn hun lening afbetalen en een nieuwe nemen. ,,Zij hebben geen flauw idee van wat straks op hun afkomt", zegt Aniel Autar,  ...
  bron: www.ad.nl
  Aantal inwoners grote steden groeit komende jaren sterk
  Ook buurgemeenten van die steden, zoals Diemen bij Amsterdam of Rijswijk bij Den Haag , zien het inwonertal stijgen. Volgens de prognose neemt ook het aantal huishoudens toe, met circa 700.000. Daarom is in vrijwel het hele land meer woningbouw  ...
  bron: www.nu.nl
  Extra maand huur als bemiddeling terugvragen: het kan!
  DEN HAAG - Een makelaar die op internet een woning aanbiedt namens een verhuurder, mag daarvoor geen bemiddelingskosten in rekening brengen bij de huurder. Ook niet als hij niet wordt betaald door de verhuurder. Dat heeft de Hoge Raad vrijdag  ...
  bron: www.dichtbij.nl
  Oud-Vitessenaar Piazon is Chelsea-beleid zat na vijfde verhuur op rij
  13 uur geleden Voetbal Kuijt vindt dat Feyenoord duel met ADO eerder had moeten beslissen Dirk Kuijt was zondag blij met de 3-1 thuisoverwinning van Feyenoord op ADO Den Haag , maar de captain baalde er wel van dat de Rotterdammers het zichzelf in  ...
  bron: www.nu.nl
  Huurders Duinzigt eisen bemiddelingskosten terug
  De vereniging van huurders begeleidt verspreid door het land zo'n 500 mensen die bemiddelingskosten willen terugvorderen van verhuurmakelaars . Volgens de Woonbond is dat het “topje van de ijsberg”. Honderdduizenden huurders zouden hun geld terug  ...
  bron: denhaagfm.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Appartement voor Verhuur Kopen of Verkopen

  De prijzen van appartementen voor verhuur zijn in ontwikkeling. Overweegt u een appartement te kopen voor verhuur? Of juist een bestaand appartement v… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020