Verhuurmakelaar Den Haag

Den HaagVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren gaan over tot het verhuren van een huis of appartement om uiteenlopende redenen. En dat is in veel gevallen een heel geschikt plan voor extra inkomsten. De huizenbezitter moet echter wel wat vraagstukken beantwoorden.

De verhuurmakelaar in Den Haag werkt mee aan het selecteren van de juiste huurder voor uw woning en formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Daarnaast weet een verhuurmakelaar alles over een marktconforme huurprijs in Den Haag en hoe u er zeker van bent dat u een goede huurder in uw huis uitkiest. Beperk problemen bij het verhuren van uw huis en kies voor een betrouwbare verhuurmakelaar. Vind hier meer over verhuurmakelaars en over een huis te huur aanbieden in Den Haag.

Verhuurmakelaar Den Haag
Verhuurmakelaar Den Haag

Veelgestelde vragen

Als verhuurder heeft u wellicht de deze vragen:

 • Welke gemeentelijke lasten zijn er?
 • Moet ik BTW verrekenen op verhuur?
 • Wat betekent tijdelijke verhuur?
 • Op welke type huurders moet ik mij richten?
 • Hoe werkt het beheer van een appartement?
 • Hoe kan ik vermijden dat mijn huis een wietplantage wordt?
 • Is mijn appartement geschikt voor verhuur aan expats?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele woningen te huur - januari 2023

  Bekijk hoe huizen worden aangeboden online. Huurhuizen die recent te huur zijn gekomen :

  • De Eerensplein, 2593 NA, 's-Gravenhage
  • Mecklenburgplein, 2552 RG, 's-Gravenhage
  • Hofwijckplein, 2515 RJ, 's-Gravenhage
  • Laan Copes Van Cattenburch, 2585 EW, 's-Gravenhage
  • Kanaalweg, 2584 CG, 's-Gravenhage
  • Fahrenheitstraat, 2561 DH, 's-Gravenhage
  • Lopikplein, 2546 EK, 's-Gravenhage
  • Palaceplein, 2587 WG, 's-Gravenhage
  • Seinpostduin 15 App 14, 2586 EA, 's-Gravenhage
  • Oostduinlaan, 2596 JP, 's-Gravenhage
  • ... kijk voor meer huurhuizen op één van de sites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht van huizen te huur Den Haag

  Meer inspiratie op doen om uw huis nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Den Haag in het actuele online overzicht van woningen te huur met meer over huis verhuren Den Haag:

  Woning te huur aanbieden Den Haag?

  Als u overweegt een huis te verhuren in Den Haag raden wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen. Het grote voordeel van een makelaar is dat deze Den Haag goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met verhuur, en u goed kan helpen met o.a. een passende huurprijsstelling, huurcontracten maken en passende huisbeschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u helpt met het plaatsen op de bekende huurwoningensite Pararius, en bij andere websites die huizen aanbieden. De verkoopmakelaar kan prefect assisteren met het controleren of een huurder geschikt is als huurder voor u. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen eventueel ook als goede huurder gedragen? De makelaar kan diverse kostbare risico's tijdig voorkomen. Een verhuurmakelaar is altijd aan te bevelen voor diegenen die hun woning voor de eerste maal gaan verhuren. Kijk bij de keuze voor een verkoopmakelaar niet alleen naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele slimme tips.

  Let op: Verhuurmakelaar heeft ook eigenbelang

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet standaard op de mooie verhalen van de verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Den Haag.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar in Den Haag

  Een verhuurmakelaar kent de vraag naar huurwoningen in Den Haag als geen ander en welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waardoor u potentieel snel een geschikte huurder voor uw huurwoning kan vinden. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de klik is tussen huis en huurder, hoe minder vaak u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.

  Makelaar voor het beheren van de huurwoning

  Naast het zoeken en screenen van een passende huurder, kan de makelaar helpen bij het beheer van de woning. De verhuurmakelaar is dan eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de bewoner problemen heeft, neemt deze contact op met de makelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, komt de verhuurder in beeld. Verder verzorgt de makelaar dan voor het ontvangen van de huurpenningen. Zo min mogelijk gedoe voor de verhuurder.

  Overweegt u uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te huur aan te bieden in Den Haag, download dan nu even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar voor het selecteren van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor u betekenen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het geven van een huuradvies, vaststellen van de verhuurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te krijgen en het schrijven van een woningomschrijving. De woning wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan gezet worden op diverse internetsites. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de makelaar. Deze zal een eerste screening doenis de kandidaat serieus op zoek?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de huurder, maakt de verhuurmakelaar een uitgebreide achtergrondcheck. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de makelaar een contract op. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden.  huis verhuren Den Haag
  Verhuurmakelaar Den Haag: Informatie over uw huis verhuren in Den Haag

  Nieuws over woningen verhuren in Den Haag

  Onvoldoende bewijs tegen verdachten kluiskraak
  De twee bewoners van het pand aan de Beijersstraat hadden hun kostbaarheden tot recentelijk in een kluis bij de bank liggen. Omdat de bank stopte met het verhuren van kluizen, sloegen ze het geld en de sieraden op in huis . Ze dachten dat het daar ook  ...
  bron: www.ad.nl
  Pandjesbaas Harry O. op de vlucht, maar blijft aan de gang
  Danielle 't Lam werd slachtoffer nadat ze op Marktplaats haar woning in de Haagse Vruchtenbuurt te huur aanbood. O. reageerde. Hij zei dat hij makelaar was en het huis voor haar wilde verhuren. Aan de samenwerking kwam na een paar maanden een  ...
  bron: www.ad.nl
  Klushuizen Den Haag beschikbaar
  De gemeente Den Haag heeft nieuwe klushuizen in de verkoop gezet. Ditmaal gaat het om een voormalig schoolgebouw aan de Noordwal. Het gebouw uit 1900, dat al lange tijd geen bestemming heeft, moet ruimte gaan bieden aan elf duurzame  ...
  bron: www.dearchitect.nl
  Hoe je zonder aankoopmakelaar een huis koopt
  Dit speelt niet alleen in de hoofdstad, maar bijvoorbeeld ook in Utrecht, Haarlem, delen van Den Haag en in een aantal Rotterdamse buurten. Een makelaar die een populaire woning wil verkopen, laat dat ook aan collega's in het eigen netwerk weten.
  bron: www.nu.nl
  Leerwerk Makelaar zoekt met spoed werkplekken voor onervaren jongeren
  Het gemeentelijke project de Leerwerk Makelaar is naarstig op zoek naar werkgevers die laaggeschoolde twintigers met weinig werkervaring een kans willen geven op de arbeidsmarkt. Marja Pelzer Sinds begin dit jaar probeert Leerwerk Makelaar minimaal  ...
  bron: denhaagfm.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Checklist Verhuurmakelaar: Hoe Kies Ik een Goede Verhuurmakelaar?

  De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Een verhuurmakelaar dient uw doelen te dienen, maar in de praktijk is er veel kaf tussen het koren. De titel… Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Huis Verkopen of Verhuren: 6 Belangrijke Afwegingen

  U heeft een nieuwe woning gekocht (of bent van plan dit te doen) en staat nu voor een dilemma: ga ik mijn huidige huis verkopen of verhuren? In deze t… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2023