Appartement verhuur in Dordrecht

DordrechtVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren verhuren hun huis of appartement. En dat is in veel gevallen ook een goed idee voor bijvoorbeeld extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel wat vragen aanpakken.

De verhuurmakelaar in Dordrecht is behulpzaam bij het vinden van de juiste antwoorden op de vragen van verhuurders. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met vrijwel alles over het te huur aanbieden, zoals een geschikte huurprijs in Dordrecht. En hoe u er zeker van bent dat u een betrouwbare bewoner in uw huis uitkiest. Voorkom problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars bij u in de buurt en over een huis verhuren in Dordrecht.

Verhuurmakelaar Dordrecht
Verhuurmakelaar Dordrecht

Veelgestelde vragen

Wij horen vaak deze vragen:

 • Wat houdt dat in: tijdelijke verhuur?
 • Zijn mijn huurinkomsten belast?
 • Waar zoek ik een goede huurder?
 • Hoe werkt het financieel beheer van mijn huis?
 • Hoe kan ik vermijden dat mijn huis een wietplantage wordt?
 • Op welke doelgroep van huurders moet ik richten?
 • Wat doe ik als mijn huurder niet betaalt?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe huurhuizen - januari 2020

  Bekijk hoe huurhuizen worden gepresenteerd online. Huurhuizen die sinds kort te huur zijn gekomen in Dordrecht:

  • Voorstraat 232 -e, 3311 ET, Dordrecht
  • Singel 452, 3311 HN, Dordrecht
  • Mariastraat 17, 3314 ZR, Dordrecht
  • Achterom 74, 3311 KC, Dordrecht
  • Overkampweg 401, 3318 AR, Dordrecht
  • Johan de Wittstraat, 3311, Dordrecht
  • Riedijk 90 B, 3311 TL, Dordrecht
  • Marthinus Steynstraat 43, 3312 EM, Dordrecht
  • Tolbrugstraat Landzijde, 3311 EK, Dordrecht
  • Sint Jacobsplein 47-B, 3311 CV, Dordrecht
  • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de sites die genoemd staan op deze pagina.


  Online overzicht van huizen te huur

  Meer voorbeelden inzien om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Dordrecht in het actuele online overzicht van huurhuizen en klik op de volgende websites met meer over uw huis verhuren Dordrecht:

  Huis verhuren in Dordrecht?

  Als u overweegt een huis te huur aan te bieden adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen om uw huis snel en veilig te verhuren. Het grote voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze Dordrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u goed kan assisteren met o.a. een passende huurprijsstelling, geschikte foto's en passende huisomschrijving. Het is waarschijnlijk dat de verhuurmakelaar u helpt met het plaatsen van uw woning op Pararius, en bij andere websites die woningen tonen.

  De makelaar kan prefect assisteren met het controleren of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor u. Is de kandidaat betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich hiervoor ook als voorbeeldig huurder gedragen? De makelaar kan diverse kostbare risico's vermijden. Een makelaar is in elk geval aan te bevelen voor verhuurders die hun huis voor een eerste keer gaan verhuren. Kijk bij de keuze voor een makelaar naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft diverse tips.

  Makelaar voor het beheren van de woning

  Naast het zoeken en selecteren van een geschikte kandidaat, kan de verhuurmakelaar assisteren bij het dagelijks beheren van de woning. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de bewoner problemen heeft, neemt deze contact op met de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken echt mis zijn, heeft de verhuurder een taak. Verder verzorgt de makelaar dan voor het ontvangen van de huurkosten.

  Makelaar voor het vinden van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor diensten leveren? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het geven van een huuradvies, vaststellen van een verhuurprijs, opstellen van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te krijgen en het opmaken van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan geplaatst worden op diverse internetwebsites. Kandidaten nemen daarna contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste screening doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse, doet de makelaar een uitgebreide achtergrondcontrole. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de makelaar een verhuurcontract op. Uw huis heeft de perfecte bewoner gevonden!

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet standaard op de mooie praatjes van de verhuurmakelaar. Zoals in elk vakgebied is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Dordrecht.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar Dordrecht

  Een lokale verhuurmakelaar kent de vraag naar woningen in Dordrecht als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waardoor u mogelijk zeer snel een huurder voor uw huurhuis vindt. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te verhuren in Dordrecht, download dan direct even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.  huis verhuren Dordrecht
  Verhuurmakelaar Dordrecht: Informatie over uw huis verhuren in Dordrecht

  Dordrecht - Huizen nieuws

  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb. Een Amsterdamse woonstichting wil bewoners van sociale huurwoningen toestaan hun huis te verhuren via Airbnb. Studenten krijgen de primeur. Marc Kruyswijk en Michiel Couzy 10-06-16, 08:33 Laatste update:  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuur van huis via Airbnb aan banden
  Rotterdamse corporaties binden de strijd aan met huurders die hun woning aanbieden op populaire verhuursites zoals Airbnb. Woonstad dreigt zelfs met ontbinding van het huurcontract. Desondanks verhuren steeds meer Rotterdammers hun privĂ©woning  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Huis Verkopen of Verhuren: 6 Belangrijke Afwegingen

  U heeft een nieuwe woning gekocht (of bent van plan dit te doen) en staat nu voor een dilemma: ga ik mijn huidige huis verkopen of verhuren? In deze t… Meer →


  Checklist Verhuurmakelaar: Hoe Kies Ik een Goede Verhuurmakelaar?

  De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Een verhuurmakelaar dient uw doelen te dienen, maar in de praktijk is er veel kaf tussen het koren. De titel… Meer →


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020