Appartement verhuur in Dordrecht

DordrechtVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren verhuren hun huis of appartement. En dat is in veel gevallen ook een goed idee voor bijvoorbeeld extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel wat vragen aanpakken.

De verhuurmakelaar in Dordrecht is behulpzaam bij het vinden van de juiste antwoorden op de vragen van verhuurders. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met vrijwel alles over het te huur aanbieden, zoals een geschikte huurprijs in Dordrecht. En hoe u er zeker van bent dat u een betrouwbare bewoner in uw huis uitkiest. Voorkom problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars bij u in de buurt en over een huis verhuren in Dordrecht.

Verhuurmakelaar Dordrecht
Verhuurmakelaar Dordrecht

Antwoorden op vragen

Wij horen vaak deze vragen:

 • Wat is een geschikte huurprijs voor mijn huis?
 • Is mijn huis geschikt voor verhuur aan expats?
 • Hoe kan ik een geschikte huurprijs bepalen voor mijn huis?
 • Welke fiscale gevolgen heeft verhuur?
 • Op welke type huurders moet ik richten?
 • Moet ik mijn huis voor bepaalde of onbepaalde tijd verhuren?
 • Kan ik mijn appartement verhuren onder de leegstandswet?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur van een woning
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe huizen te huur - april 2020

  Bekijk hoe huurwoningen worden gepresenteerd online. Woningen die sinds kort te huur staan :

  • Mariastraat 17, 3314 ZR, Dordrecht
  • Huurwoning Sint Jacobsplein 47, 3311 CV, Dordrecht
  • Overkampweg 401, 3318 AR, Dordrecht
  • Chico Mendesring 352, 3315 NP, Dordrecht
  • Riedijk 90, 3311 TL, Dordrecht
  • Voorstraat 232 -e, 3311 ET, Dordrecht
  • Voorstraat 232 -b, 3311 ET, Dordrecht
  • Stadspolderring 207, 3315 CK, Dordrecht
  • Christiaan de Wetstraat 17, 3312 EC, Dordrecht
  • Sint Jacobsplein 47-B, 3311 CV, Dordrecht
  • ... kijk voor meer woningen op één van de websites die genoemd worden op deze website.


  Online overzicht van woningen

  Meer inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het overzicht van woningen te huur met meer informatie over uw woning verhuren Dordrecht:

  Overweegt u een woning te huur aan te bieden in Dordrecht?

  Indien u overweegt een woning te verhuren raden wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen om uw woning snel en veilig te verhuren. Het voordeel van een makelaar is dat deze Dordrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met verhuur, en u goed kan helpen met o.a. de juiste huurprijsstelling, contracten maken, geschikte foto's en passende beschrijving. Dat zal de nodige potentiele huurders opleveren.

  De makelaar kan prefect assisteren met het nagaan of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de huurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig en heeft hij of zij zich voorheen ook als voorbeeldig huurder gedragen? De makelaar kan diverse kostbare risico's vermijden. Een verhuurmakelaar is zeker aan te raden voor mensen die hun huis voor de eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Makelaar voor het beheren van het huis

  Naast het zoeken en controleren van een geschikte huurder, kan de makelaar assisteren bij het beheer van het huis. De makelaar is dan eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner problemen heeft, gaat hij naar de makelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, heeft de verhuurder een taak. Verder zorgt de makelaar voor het innen van de huurkosten.

  Makelaar voor het vinden van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor diensten leveren? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van een verhuurprijs, opstellen van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te maken en schrijven van een woningomschrijving. De woning wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan gezet worden op diverse internetwebsites voor huurders. Kandidaten nemen daarna contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt dikwijls een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse, maakt de makelaar een uitgebreide controle. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten. Uiteindelijk stelt de verhuurmakelaar een contract op. Uw huis heeft een nieuwe bewoner gevonden!

  Let op: Verhuurmakelaar heeft ook eigenbelang

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet standaard op de mooie praatjes van de verhuurmakelaar. Zoals ook in andere vakgebieden is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Dordrecht.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars Dordrecht

  Een makelaar kent de vraag naar huurwoningen in Dordrecht en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waarmee u mogelijk snel een huurder voor uw huurhuis vindt. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de klik is tussen huis en huurder, hoe minder snel u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.

  Overweegt u uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te verhuren in Dordrecht, download dan meteen even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.  huis verhuren Dordrecht
  Verhuurmakelaar Dordrecht: Informatie over uw huis verhuren in Dordrecht

  Dordrecht - Huizen nieuws

  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb. Een Amsterdamse woonstichting wil bewoners van sociale huurwoningen toestaan hun huis te verhuren via Airbnb. Studenten krijgen de primeur. Marc Kruyswijk en Michiel Couzy 10-06-16, 08:33 Laatste update:  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuur van huis via Airbnb aan banden
  Rotterdamse corporaties binden de strijd aan met huurders die hun woning aanbieden op populaire verhuursites zoals Airbnb. Woonstad dreigt zelfs met ontbinding van het huurcontract. Desondanks verhuren steeds meer Rotterdammers hun privĂ©woning  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Bereken de Huurprijs van Uw Woning

  Een van de belangrijkste onderdelen van de afweging of u een huis of appartement gaat verhuren, is welke huurprijs u kunt hanteren? De huurprijs bepaa… Meer →


  Wat Kost een Verhuurmakelaar?

  Welke verhuurmakelaar kosten zijn er wanneer ik een verhuurmakelaar inschakel? Uiteraard is elke verhuurmakelaar vrij om zijn eigen prijs of courtage … Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020