Appartement verhuur in Dordrecht

DordrechtVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren verhuren hun huis of appartement. En dat is in veel gevallen ook een goed idee voor bijvoorbeeld extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel wat vragen aanpakken.

"Welke gemeentelijke vergunningen heb ik nodig?" is één van de typische kwesties waar men bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Dordrecht helpt met het selecteren van de beste huurder voor uw huis en formuleren van de juiste antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Verder weet een verhuurmakelaar vrijwel alles over een geschikte huurprijs in Dordrecht. En hoe u er zeker van kan zijn dat u een betrouwbare huurder in uw woning krijgt. Voorkom risio's bij het te huur aanbieden van uw woning en kies een betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een woning te huur aanbieden in Dordrecht.

Verhuurmakelaar Dordrecht
Verhuurmakelaar Dordrecht

Antwoorden op vragen

Wij horen vaak de volgende vragen van toekomstige verhuurders:

 • Kan ik mijn huis verhuren onder de leegstandswet?
 • Zijn mijn huurinkomsten belast?
 • Hoe snel kan ik mijn huis of appartement verhuren?
 • Hoe kan ik een marktconforme huurprijs bepalen voor mijn appartement?
 • Wat houdt dat in: tijdelijke verhuur?
 • Is mijn appartement ideaal voor verhuur aan expats?
 • Wat kost een betrouwbare verhuurmakelaar?
 • ... en meer vragen over verhuur van een woning
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele huizen te huur in Dordrecht - juni 2024

  Bekijk hoe woningen worden gepresenteerd online. Woningen die sinds kort beschikbaar zijn in Dordrecht:

  • Toulonselaan, 3312 EW, Dordrecht
  • Anna Van Burenstraat 3, 3314 NA, Dordrecht
  • Nassauplantsoen, 3314 LV, Dordrecht
  • Van Den Broek-erf, 3315 SH, Dordrecht
  • S Heer Boeijenstraat 39, 3311 BN, Dordrecht
  • Papeterspad 5a, 3311 WT, Dordrecht
  • Haringstraat, 3311 VH, Dordrecht
  • Vriesestraat, 3311 NN, Dordrecht
  • Kromme Elleboog 7, 3311 NH, Dordrecht
  • Toulonselaan, 3312 EW, Dordrecht
  • ... kijk voor meer huurwoningen op een van de websites die genoemd worden op deze website.


  Online overzicht huizen te huur

  Meer voorbeelden inzien om uw woning te verhuren? Kijk voor voorbeelden en actuele huurprijzen in Dordrecht in het actuele online overzicht van huurwoningen en klik op de volgende websites met informatie over uw huis verhuren Dordrecht:

  Overweegt u uw huis te verhuren in Dordrecht?

  Indien u van plan bent een woning te huur aan te bieden in Dordrecht adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen om uw huis snel te verhuren. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze Dordrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met verhuur, en u goed kan helpen met o.a. de juiste huurprijs, geschikte foto's en passende huisomschrijving. Dat zal de nodige kandidaten opleveren. De makelaar kan prefect helpen met het nagaan of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen eventueel als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's voorkomen. Een makelaar is altijd aan te raden voor verhuurders die hun woning voor de eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele slimme tips.

  Let op: Verhuurmakelaar heeft ook eigenbelang

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet standaard op de blauwe ogen van de verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Dordrecht.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars Dordrecht

  Een makelaar kent de vraag naar woningen in Dordrecht en welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waardoor u mogelijk zeer snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. De verhuurmakelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de match is tussen woning en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning.

  Makelaar voor het managen van de huurwoning

  Naast het zoeken en selecteren van een passende huurder, kan de makelaar assisteren bij het beheren van het huis. De verhuurmakelaar is eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de huurder vragen of problemen heeft, gaat hij naar de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken echt mis zijn, heeft de verhuurder een taak. Verder zorgt de verhuurmakelaar dan voor het innen van de huurpenningen. Weinig gedoe voor de verhuurder.

  Overweegt u uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te huur aan te bieden in Dordrecht, download dan meteen even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Makelaar voor het zoeken van huurders

  Wat kan een verhuurmakelaar voor diensten leveren? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van de verhuurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om het huis optimaal verhuurbaar te maken en opstellen van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan gezet worden op diverse internetsites. Vaak zet de verhuurmakelaar de woning ook online op de eigen site. Potentiele huurders nemen daarna contact op met de makelaar. Deze zal een eerste screening doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt dikwijls een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse, maakt de makelaar een uitgebreide check. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de verhuurmakelaar een contract op en regelt de overdracht van het huis. Uw woning heeft een nieuwe bewoner gevonden.  huis verhuren Dordrecht
  Verhuurmakelaar Dordrecht: Informatie over uw huis verhuren in Dordrecht

  Dordrecht - Huizen nieuws

  'Verhuurders willen geen Antilliaan in huis'
  Charles Martina leest het mailtje van verhuurmakelaar Domica nog eens: 'Bent u van Nederlandse afkomst?' Hij reageert dat dergelijke vragen helemaal niet aan kandidaat-huurders gesteld mogen worden. Het makelaarskantoor stuurt prompt een mailtje  ...
  bron: www.ad.nl
  NuWonen bankroet: honderden de dupe
  Verhuurmakelaar NuWonen, met 17 vestigingen in Nederland, is bankroet. Enkele honderden mensen die hun onverkoopbare huis via het bedrijf verhuurden, wachtten soms al maanden tevergeefs op de huuropbrengsten. De verhuurmakelaar sloot vorige  ...
  bron: www.deondernemer.nl
  Amsterdammers verblijven massaal in Rotterdamse Airbnb's
     RTV Rijnmond
  bron: www.rijnmond.nl
  Meer onderzoek naar fout vastgoed en crimineel geld
  Veel activiteiten vinden plaats in een pand en daarnaast wordt met de criminele koop en verkoop van panden geld witgewassen. In 2016 is gewerkt aan een nieuwe werkwijze om malafide verhuurmakelaars in kaart te brengen en hen het werk te beletten.
  bron: www.ad.nl
  Koophuis niet altijd voordeligste alternatief
  In Eindhoven, Capelle aan den IJssel en Dordrecht zijn koophuizen verhoudingsgewijs veel aantrekkelijker. ...
  bron: www.volkskrant.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Wat Kost een Verhuurmakelaar?

  Welke verhuurmakelaar kosten zijn er wanneer ik een verhuurmakelaar inschakel? Uiteraard is elke verhuurmakelaar vrij om zijn eigen prijs of courtage … Meer →


  Bereken de Huurprijs van Uw Woning

  Een van de belangrijkste onderdelen van de afweging of u een huis of appartement gaat verhuren, is welke huurprijs u kunt hanteren? De huurprijs bepaa… Meer →


  Checklist Verhuurmakelaar: Hoe Kies Ik een Goede Verhuurmakelaar?

  De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Een verhuurmakelaar dient uw doelen te dienen, maar in de praktijk is er veel kaf tussen het koren. De titel… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2024