Appartement verhuur in Dordrecht

DordrechtVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren verhuren hun huis of appartement. En dat is in veel gevallen ook een goed idee voor bijvoorbeeld extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel wat vragen aanpakken.

De verhuurmakelaar in Dordrecht is behulpzaam bij het vinden van de juiste antwoorden op de vragen van verhuurders. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met vrijwel alles over het te huur aanbieden, zoals een geschikte huurprijs in Dordrecht. En hoe u er zeker van bent dat u een betrouwbare bewoner in uw huis uitkiest. Voorkom problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars bij u in de buurt en over een huis verhuren in Dordrecht.

Verhuurmakelaar Dordrecht
Verhuurmakelaar Dordrecht

Veelgestelde vragen

Als verhuurder heeft u wellicht de de volgende vragen:

 • Moet ik mijn huis gemeubileerd verhuren?
 • Kan ik een huis verhuren onder de leegstandswet?
 • Is mijn huis ideaal voor verhuur aan expats?
 • Hoe werkt het beheer van mijn appartement?
 • Hoe vind ik een betrouwbare huurder?
 • Welke kosten zijn voor mij en welke kosten betaalt de huurder?
 • Hoe kan ik een marktconforme huurprijs bepalen voor mijn woning?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur van een woning
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele huurwoningen te huur - september 2020

  Leer van andere verhuurders. Bekijk hoe woningen worden gepresenteerd op het internet. Huizen die recent voor huur beschikbaar zijn :

  • Riedijk 90, 3311 TL, Dordrecht
  • Maarten Harpertsz. Trompweg 144, 3317 BV, Dordrecht
  • Sint Jacobsplein, 3311 CV, Dordrecht
  • Stadspolderring 227, 3315 CK, Dordrecht
  • Reeweg Oost, 3312 CK, Dordrecht
  • Huurwoning Sint Jacobsplein 47, 3311 CV, Dordrecht
  • Admiraalsplein 442, 3317 BL, Dordrecht
  • Planckstraat 92, 3316 GS, Dordrecht
  • Riedijk 90 B, 3311 TL, Dordrecht
  • Stadspolderring 207, 3315 CK, Dordrecht
  • ... kijk voor meer woningen op een van de sites die genoemd staan op deze website.


  Online overzicht van woningen te huur Dordrecht

  Meer inspiratie op doen om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie in het overzicht van woningen te huur en wij adviseren u de volgende websites met meer informatie over uw woning verhuren Dordrecht:

  Een huis te huur aanbieden in Dordrecht?

  Indien u van plan bent een huis te huur aan te bieden adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen. Het voordeel van een makelaar is dat deze niet alleen Dordrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u daarom kan assisteren met o.a. een passende huurprijs, huurcontracten opstellen en passende huisomschrijving. Het is zeer waarschijnlijk dat de verhuurmakelaar u helpt met het plaatsen op Pararius. En bij andere websites die woningen presenteren. Dat zal de nodige kandidaten opleveren. De verkoopmakelaar kan prefect helpen met het checken of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich hiervoor eventueel als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan nare kostbare problemen tijdig vermijden. Een makelaar is in elk geval aan te raden voor diegenen die hun woning voor de eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een verkoopmakelaar naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft de nodige tips.

  Makelaar voor het managen van de woning

  Naast het zoeken van een passende kandidaat, kan de verhuurmakelaar helpen bij het dagelijks beheren van de woning. Als de huurder vragen heeft, neemt hij contact op met de makelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, heeft de verhuurder een taak. Verder zorgt de makelaar voor het incasseren van de huurprijs.

  Makelaar voor het selecteren van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor diensten leveren? De meeste verkoopmakelaars bieden die helpen bij het geven van een huuradvies, vaststellen van een huurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om het huis optimaal verhuurbaar te maken en het opstellen van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan gezet worden op diverse internetwebsites. Vaak zet de verhuurmakelaar het huis ook online op de eigen website of facebook pagina. Potentiele huurders nemen daarna contact op met de makelaar. Deze zal een eerste screening doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt dikwijls een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse van de huurder, doet de makelaar een uitgebreide achtergrondcontrole.

  Uiteindelijk stelt de makelaar een contract op. Uw huis heeft de perfecte huurder gevonden!

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet blind op de mooie praatjes van de verhuurmakelaar. Zoals ook in andere vakgebieden is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Dordrecht.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar Dordrecht

  Een makelaar kent de marktvraag naar woningen in Dordrecht als geen ander en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u mogelijk snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de match is tussen woning en huurder, hoe minder snel u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een huis.

  Overweegt u uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te verhuren in Dordrecht, download dan direct even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.  huis verhuren Dordrecht
  Verhuurmakelaar Dordrecht: Informatie over uw huis verhuren in Dordrecht

  Dordrecht - Huizen nieuws

  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb. Een Amsterdamse woonstichting wil bewoners van sociale huurwoningen toestaan hun huis te verhuren via Airbnb. Studenten krijgen de primeur. Marc Kruyswijk en Michiel Couzy 10-06-16, 08:33 Laatste update:  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuur van huis via Airbnb aan banden
  Rotterdamse corporaties binden de strijd aan met huurders die hun woning aanbieden op populaire verhuursites zoals Airbnb. Woonstad dreigt zelfs met ontbinding van het huurcontract. Desondanks verhuren steeds meer Rotterdammers hun privĂ©woning  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Appartement voor Verhuur Kopen of Verkopen

  De prijzen van appartementen voor verhuur zijn in ontwikkeling. Overweegt u een appartement te kopen voor verhuur? Of juist een bestaand appartement v… Meer →


  7 Manieren om een Betrouwbare Huurder te Vinden

  Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is het hebben van foute of onbetrouwbare huurders. Huurders die niet betalen, huurders die uw woning … Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020