Appartement verhuur in Dordrecht

DordrechtVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren verhuren hun huis of appartement. En dat is in veel gevallen ook een goed idee voor bijvoorbeeld extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel wat vragen aanpakken.

De verhuurmakelaar in Dordrecht is behulpzaam bij het vinden van de juiste antwoorden op de vragen van verhuurders. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met vrijwel alles over het te huur aanbieden, zoals een geschikte huurprijs in Dordrecht. En hoe u er zeker van bent dat u een betrouwbare bewoner in uw huis uitkiest. Voorkom problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars bij u in de buurt en over een huis verhuren in Dordrecht.

Verhuurmakelaar Dordrecht
Verhuurmakelaar Dordrecht

Antwoorden op vragen

Als verhuurder heeft u wellicht de de volgende vragen:

 • Welke gemeentelijke lasten zijn er?
 • Wat houdt dat in: tijdelijke verhuur?
 • Zijn mijn huurinkomsten belast?
 • Hoe vermijd ik onbetrouwbare huurders?
 • Welke belasting gevolgen heeft huisverhuur?
 • Wat is de optimale huurprijs voor mijn huis?
 • Welke verzekeringen zijn verstandig om te regelen?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur van een woning
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele huurhuizen te huur - november 2019

  Kijk hoe huizen worden gepresenteerd online. Woningen die recent te huur staan :

  • Achterom 74, 3311 KC, Dordrecht
  • Voorstraat 232 -b, 3311 ET, Dordrecht
  • Reeweg Oost, 3312 CK, Dordrecht
  • Riedijk 90 B, 3311 TL, Dordrecht
  • Riedijk 90, 3311 TL, Dordrecht
  • Mariastraat 17, 3314 ZR, Dordrecht
  • Voorstraat 232 -e, 3311 ET, Dordrecht
  • Marthinus Steynstraat 43, 3312 EM, Dordrecht
  • Tolbrugstraat Landzijde, 3311 EK, Dordrecht
  • Chico Mendesring 352, 3315 NP, Dordrecht
  • ... kijk voor meer woningen op één van de sites die genoemd staan op deze website.


  Online overzicht woningen te huur

  Meer inspiratie op doen om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie in het aanbod van huizen te huur en wij adviseren u de volgende websites met informatie over uw huis verhuren Dordrecht:

  Overweegt u een huis te huur aan te bieden Dordrecht?

  Als u overweegt een woning te verhuren in Dordrecht raden wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen om uw huis snel en veilig te verhuren. Het voordeel van een makelaar is dat deze niet alleen Dordrecht goed kent, maar ook ervaring heeft met verhuur, en u daarom goed kan helpen met o.a. de juiste huurprijsstelling, geschikte foto's en passende huisomschrijving.

  De verkoopmakelaar kan goed assisteren met het controleren of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor u. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, passend voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen eventueel als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan kostbare problemen vermijden. Een makelaar is zeker aan te bevelen voor verhuurders die hun huis voor de eerste keer gaan verhuren. Kijk bij het kiezen van een verkoopmakelaar niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft diverse tips.

  Verhuurmakelaar voor het beheer van het huis

  Naast het zoeken van een passende huurder, kan de verhuurmakelaar assisteren bij het dagelijks beheren van het huis. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de huurder vragen heeft, went hij zich tot de verhuurmakelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken gerepareerd moeten worden, komt de verhuurder in beeld. Verder zorgt de verhuurmakelaar voor het ontvangen van de huurprijs. Zo min mogelijk zorgen voor de verhuurder.

  Verhuurmakelaar voor het selecteren van huurders

  Wat kan een verhuurmakelaar voor diensten leveren? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het geven van een huuradvies, vaststellen van een verhuurprijs, vaststellen van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te krijgen en het opstellen van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan gezet worden op diverse internetsites voor huurders. Vaak zet de makelaar de woning ook op de eigen site. Potentiele huurders nemen vervolgens contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste check doenis de kandidaat serieus op zoek?.

  Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt dikwijls een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de kandidaat, maakt de verhuurmakelaar een uitgebreide controle. Tot slot stelt de verhuurmakelaar een verhuurcontract op en regelt de overdracht van het huis. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden.

  Waarschuwing: Kies uw verhuurmakelaar zorgvuldig

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet blind elke verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Dordrecht.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar Dordrecht

  Een verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Dordrecht en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waarmee u potentieel zeer snel een huurder voor uw huurwoning kan vinden. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een woning.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te huur aan te bieden in Dordrecht, download dan gelijk even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.  huis verhuren Dordrecht
  Verhuurmakelaar Dordrecht: Informatie over uw huis verhuren in Dordrecht

  Dordrecht - Huizen nieuws

  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb. Een Amsterdamse woonstichting wil bewoners van sociale huurwoningen toestaan hun huis te verhuren via Airbnb. Studenten krijgen de primeur. Marc Kruyswijk en Michiel Couzy 10-06-16, 08:33 Laatste update:  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuur van huis via Airbnb aan banden
  Rotterdamse corporaties binden de strijd aan met huurders die hun woning aanbieden op populaire verhuursites zoals Airbnb. Woonstad dreigt zelfs met ontbinding van het huurcontract. Desondanks verhuren steeds meer Rotterdammers hun privĂ©woning  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Appartement voor Verhuur Kopen of Verkopen

  De prijzen van appartementen voor verhuur zijn in ontwikkeling. Overweegt u een appartement te kopen voor verhuur? Of juist een bestaand appartement v… Meer →


  Verhuurmakelaar: Nuttig of Nutteloos

  Een huis verhuren - heb ik daarvoor een verhuurmakelaar voor nodig? Of kan ik dat zelf? Veel verhuurders kiezen ervoor het hele proces van het vinden … Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2019