Appartement verhuur in Dordrecht

DordrechtVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren verhuren hun huis of appartement. En dat is in veel gevallen ook een goed idee voor bijvoorbeeld extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel wat vragen aanpakken.

"Welke gemeentelijke vergunningen heb ik nodig?" is één van de typische kwesties waar men bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Dordrecht helpt met het selecteren van de beste huurder voor uw huis en formuleren van de juiste antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Verder weet een verhuurmakelaar vrijwel alles over een geschikte huurprijs in Dordrecht. En hoe u er zeker van kan zijn dat u een betrouwbare huurder in uw woning krijgt. Voorkom risio's bij het te huur aanbieden van uw woning en kies een betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een woning te huur aanbieden in Dordrecht.

Verhuurmakelaar Dordrecht
Verhuurmakelaar Dordrecht

Veelgestelde vragen

Wij horen vaak de volgende vragen van toekomstige verhuurders:

 • Welke fiscale gevolgen heeft huisverhuur?
 • Wat kost een goede verhuurmakelaar?
 • Wat is de maximale huurprijs voor mijn appartement?
 • Hoe kan ik een marktconforme huurprijs bepalen voor mijn woning?
 • Op welke sites kan ik een woning of appartement aanbieden?
 • Moet ik een appartement voor bepaalde of onbepaalde tijd verhuren?
 • Wat kan ik doen als mijn huurder niet betaalt?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe huurhuizen in Dordrecht - juni 2023

  Leer van andere verhuurders. Kijk hoe huurhuizen worden gepresenteerd op internet. Huurhuizen die sinds kort te huur staan :

  • Koningin Wilhelminastraat, 3311 LM, Dordrecht
  • Van Den Broek-erf, 3315 SH, Dordrecht
  • Haringstraat, 3311 VH, Dordrecht
  • Van Oldenbarneveltplein, 3317 ET, Dordrecht
  • Reitdiepstraat, 3313 BD, Dordrecht
  • Haringstraat 2a, 3311 VH, Dordrecht
  • Vriesestraat, 3311 NN, Dordrecht
  • Nassauplantsoen, 3314 LV, Dordrecht
  • Achterhakkers 75 -A, 3311 JA, Dordrecht
  • Toulonselaan, 3312 EW, Dordrecht
  • ... kijk voor meer woningen op een van de websites die genoemd staan op deze website.


  Online overzicht huurhuizen Dordrecht

  Meer inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele online overzicht van woningen en klik op de volgende websites met meer over uw huis verhuren Dordrecht:

  Overweegt u uw huis te huur aan te bieden in Dordrecht?

  Als u overweegt een huis te huur aan te bieden in Dordrecht raden wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen om uw huis snel te verhuren. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze niet alleen Dordrecht goed kent, maar ook ervaring heeft met huurders, en u daarom kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling, huurcontracten opstellen, geschikte foto's en passende beschrijving.

  De makelaar kan prefect assisteren met het checken of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw huis. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan problemen voorkomen. Een verhuurmakelaar is altijd aan te bevelen voor mensen die hun huis voor een eerste maal gaan verhuren. Kijk bij de keuze voor een makelaar naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft diverse nuttige tips.

  Waarschuwing: Kies verhuurmakelaar met aandacht

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet standaard elke verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Dordrecht.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar Dordrecht

  Een verhuurmakelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Dordrecht als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waarmee u potentieel zeer snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. De makelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de klik is tussen woning en huurder, hoe minder snel u op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning.

  Verhuurmakelaar voor het dagelijks beheer van de woning

  Naast het zoeken en selecteren van een passende huurder, kan de makelaar assisteren bij het beheren van de woning. De makelaar is dan eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner vragen heeft, neemt hij contact op met de makelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, heeft de verhuurder een taak. Verder verzorgt de makelaar voor het ontvangen van de huurprijs.

  Overweegt u ook uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te huur aan te bieden in Dordrecht, download dan gelijk even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Makelaar voor het selecteren van huurders

  Wat kan een verhuurmakelaar u uit handen nemen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van een verhuurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om de woning beter verhuurbaar te maken en schrijven van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan gezet worden op diverse internetwebsites. Kandidaten nemen daarna contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt dikwijls een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse van de kandidaat, maakt de makelaar een uitgebreide achtergrondcontrole. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten. Tot slot stelt de makelaar een verhuurcontract op. Uw huis heeft de perfecte huurder gevonden.  huis verhuren Dordrecht
  Verhuurmakelaar Dordrecht: Informatie over uw huis verhuren in Dordrecht

  Dordrecht - Huizen nieuws

  'Verhuurders willen geen Antilliaan in huis'
  Charles Martina leest het mailtje van verhuurmakelaar Domica nog eens: 'Bent u van Nederlandse afkomst?' Hij reageert dat dergelijke vragen helemaal niet aan kandidaat-huurders gesteld mogen worden. Het makelaarskantoor stuurt prompt een mailtje  ...
  bron: www.ad.nl
  NuWonen bankroet: honderden de dupe
  Verhuurmakelaar NuWonen, met 17 vestigingen in Nederland, is bankroet. Enkele honderden mensen die hun onverkoopbare huis via het bedrijf verhuurden, wachtten soms al maanden tevergeefs op de huuropbrengsten. De verhuurmakelaar sloot vorige  ...
  bron: www.deondernemer.nl
  Amsterdammers verblijven massaal in Rotterdamse Airbnb's
     RTV Rijnmond
  bron: www.rijnmond.nl
  Meer onderzoek naar fout vastgoed en crimineel geld
  Veel activiteiten vinden plaats in een pand en daarnaast wordt met de criminele koop en verkoop van panden geld witgewassen. In 2016 is gewerkt aan een nieuwe werkwijze om malafide verhuurmakelaars in kaart te brengen en hen het werk te beletten.
  bron: www.ad.nl
  Koophuis niet altijd voordeligste alternatief
  In Eindhoven, Capelle aan den IJssel en Dordrecht zijn koophuizen verhoudingsgewijs veel aantrekkelijker. ...
  bron: www.volkskrant.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  7 Manieren om een Betrouwbare Huurder te Vinden

  Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is het hebben van foute of onbetrouwbare huurders. Huurders die niet betalen, huurders die uw woning … Meer →


  Bereken de Huurprijs van Uw Woning

  Een van de belangrijkste onderdelen van de afweging of u een huis of appartement gaat verhuren, is welke huurprijs u kunt hanteren? De huurprijs bepaa… Meer →


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2023