Appartement verhuur in Dordrecht

DordrechtVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren verhuren hun huis of appartement. En dat is in veel gevallen ook een goed idee voor bijvoorbeeld extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel wat vragen aanpakken.

"Welke gemeentelijke vergunningen heb ik nodig?" is één van de typische kwesties waar men bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Dordrecht helpt met het selecteren van de beste huurder voor uw huis en formuleren van de juiste antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Verder weet een verhuurmakelaar vrijwel alles over een geschikte huurprijs in Dordrecht. En hoe u er zeker van kan zijn dat u een betrouwbare huurder in uw woning krijgt. Voorkom risio's bij het te huur aanbieden van uw woning en kies een betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een woning te huur aanbieden in Dordrecht.

Verhuurmakelaar Dordrecht
Verhuurmakelaar Dordrecht

Antwoorden op vragen

Wij horen vaak de volgende vragen van toekomstige verhuurders:

 • Op welke doelgroep van huurders moet ik richten?
 • Wat doe ik als een huurder niet betaalt?
 • Hoe snel kan ik een appartement verhuren?
 • Moet ik mijn appartement gemeubileerd verhuren?
 • Hoe kan ik voorkomen dat mijn woning een wietplantage wordt?
 • Welke gemeentelijke vergunningen heb ik nodig?
 • Hoe kan ik een marktconforme huurprijs bepalen voor mijn appartement?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele huurhuizen te huur - januari 2023

  Leer van anderen. Kijk hoe huurhuizen worden aangeboden online. Huurwoningen die recent te huur staan in Dordrecht:

  • Diepenbrockweg, 3314 CD, Dordrecht
  • Wijnstraat 125 A, 3311 BV, Dordrecht
  • Warmoezierspad 16, 3311 ZV, Dordrecht
  • Koningin Wilhelminastraat, 3311 LM, Dordrecht
  • Diepenbrockweg 184, 3314 CD, Dordrecht
  • Kromme Elleboog 7, 3311 NH, Dordrecht
  • Thorbeckeweg, 3317 EL, Dordrecht
  • Blekersdijk 22, 3311 LE, Dordrecht
  • Beekmanstraat, 3313 CB, Dordrecht
  • Van Oldenbarneveltplein, 3317 ET, Dordrecht
  • ... kijk voor meer woningen op één van de sites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht van huizen in Dordrecht

  Meer inspiratie op doen om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor voorbeelden en actuele huurprijzen in Dordrecht in het actuele overzicht van woningen te huur en klik op de volgende websites met informatie over woning verhuren Dordrecht:

  Huis te huur aanbieden in Dordrecht?

  Als u overweegt een woning te verhuren adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen. Het grote voordeel van een makelaar is dat deze niet alleen Dordrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u daarom goed kan helpen met o.a. een passende huurprijs en passende huisomschrijving. Het is zeer waarschijnlijk dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen van uw woning op Pararius, en bij andere websites die huurhuizen aanbieden. Dat zal de nodige kandidaten opleveren. De verkoopmakelaar kan goed helpen met het checken of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor ook als voorbeeldig huurder gedragen? De makelaar kan risico's voorkomen. Een makelaar is altijd aan te raden voor mensen die hun huis voor de eerste maal verhuren. Kijk bij de keuze voor een verkoopmakelaar niet alleen naar het courtage, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft diverse handige tips.

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet standaard elke verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Dordrecht.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar Dordrecht

  Een makelaar kent de vraag naar woningen in Dordrecht en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waarmee u potentieel zeer snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. De makelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de klik is tussen woning en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning.

  Makelaar voor het managen van de huurwoning

  Naast het vinden van een geschikte huurder, kan de verhuurmakelaar assisteren bij het dagelijks beheer van het huis. De verhuurmakelaar is eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de bewoner problemen heeft, went hij zich tot de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken echt mis zijn, komt de verhuurder in beeld. Verder zorgt de makelaar voor het ontvangen van de huurkosten.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te huur aan te bieden in Dordrecht, download dan direct even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar voor het vinden van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal doen? De meeste verkoopmakelaars bieden die helpen bij het vaststellen van de huurprijs, opstellen van een huurdersprofiel, tips om de woning beter verhuurbaar te krijgen en schrijven van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan geplaatst worden op diverse websites voor huurders. Vaak zet de makelaar de woning ook online op de eigen website. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?. Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de kandidaat, maakt de verhuurmakelaar een uitgebreide controle. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten. Uiteindelijk stelt de verhuurmakelaar een verhuurcontract op. Uw huis heeft een nieuwe bewoner gevonden!  huis verhuren Dordrecht
  Verhuurmakelaar Dordrecht: Informatie over uw huis verhuren in Dordrecht

  Dordrecht - Huizen nieuws

  'Verhuurders willen geen Antilliaan in huis'
  Charles Martina leest het mailtje van verhuurmakelaar Domica nog eens: 'Bent u van Nederlandse afkomst?' Hij reageert dat dergelijke vragen helemaal niet aan kandidaat-huurders gesteld mogen worden. Het makelaarskantoor stuurt prompt een mailtje  ...
  bron: www.ad.nl
  NuWonen bankroet: honderden de dupe
  Verhuurmakelaar NuWonen, met 17 vestigingen in Nederland, is bankroet. Enkele honderden mensen die hun onverkoopbare huis via het bedrijf verhuurden, wachtten soms al maanden tevergeefs op de huuropbrengsten. De verhuurmakelaar sloot vorige  ...
  bron: www.deondernemer.nl
  Amsterdammers verblijven massaal in Rotterdamse Airbnb's
     RTV Rijnmond
  bron: www.rijnmond.nl
  Meer onderzoek naar fout vastgoed en crimineel geld
  Veel activiteiten vinden plaats in een pand en daarnaast wordt met de criminele koop en verkoop van panden geld witgewassen. In 2016 is gewerkt aan een nieuwe werkwijze om malafide verhuurmakelaars in kaart te brengen en hen het werk te beletten.
  bron: www.ad.nl
  Koophuis niet altijd voordeligste alternatief
  In Eindhoven, Capelle aan den IJssel en Dordrecht zijn koophuizen verhoudingsgewijs veel aantrekkelijker. ...
  bron: www.volkskrant.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Bereken de Huurprijs van Uw Woning

  Een van de belangrijkste onderdelen van de afweging of u een huis of appartement gaat verhuren, is welke huurprijs u kunt hanteren? De huurprijs bepaa… Meer →


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2023