Verhuurmakelaar Groningen

GroningenVerhuurmakelaar

Meer en meer huizenbezitters overwegen de verhuur van een huis of appartement om diverse redenen. En dat is in veel gevallen een goed idee voor extra inkomsten. De huizenbezitter moet nog wel de nodige vragen beantwoorden. "Wat is de beste huurprijs voor mijn huis of appartement?" is één van de vele vraagstukken waar een huiseigenaar bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Groningen assisteert met het vinden van de meest optimale huurder voor uw huurwoning en formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met alles over verhuren van een huis, zoals de optimale huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een geschikte huurder in uw woning krijgt. De verhuurmakelaar in Groningen biedt meestal makelaarsdiensten in o.a. Groningen en Hoogkerk. Vermijd risio's bij het te huur aanbieden van uw huis en kies een betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een woning verhuren in Groningen.

Verhuurmakelaar Groningen
Verhuurmakelaar Groningen

Antwoorden op vragen

Als verhuurder heeft u wellicht de de volgende vragen:

 • Wat is de beste verhuurprijs voor mijn huis of appartement?
 • Is mijn appartement geschikt voor verhuur aan expats?
 • Wat moet ik opnemen in een huurcontract?
 • Welke kosten zijn voor mij als verhuurder en welke kosten betaalt de huurder?
 • Hoe vermijd ik slechte huurders?
 • Wat kost een betrouwbare verhuurmakelaar?
 • Op welke type huurders moet ik mij richten?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe woningen - juni 2019

  Leer van andere verhuurders. Bekijk hoe huizen worden aangeboden op internet. Huurhuizen die sinds kort te huur zijn gekomen in Groningen:

  • Couperusstraat, 9721 JG, Groningen
  • Spilsluizen, 9712 NT, Groningen
  • H.W. Mesdagstraat, 9718 HD, Groningen
  • Regattaweg 384, 9731 ND, Groningen
  • Veldstraat 4, 9717 LP, Groningen
  • Akerkhof 36, 9711 JC, Groningen
  • Meeuwerderweg 87, 9724 EP, Groningen
  • Bremstraat 49, 9741 EB, Groningen
  • Nieuwe Sint Jansstraat 59, 9711 VH, Groningen
  • Verlengde J. A. Feithstraat 8, 9725 AS, Groningen
  • ... kijk voor meer huurwoningen op een van de websites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht woningen te huur in Groningen

  Meer voorbeelden inzien om uw huis nog beter te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het actuele overzicht van huurhuizen en klik op de volgende websites met meer informatie over uw woning verhuren Groningen:

  Overweegt u uw woning te verhuren Groningen?

  Als u van plan bent een woning te huur aan te bieden in Groningen raden wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen. Het voordeel van een makelaar is dat deze niet alleen Groningen goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u daarom goed kan assisteren met o.a. een passende huurprijs, contracten opstellen, geschikte foto's en passende omschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u helpt met het plaatsen op Pararius. En bij andere sites die huurhuizen aanbieden.

  De makelaar kan prefect helpen met het nagaan of een huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig en heeft hij/zij zich voorheen eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan diverse nare risico's voorkomen. Een verhuurmakelaar is in elk geval aan te bevelen voor mensen die hun woning voor een eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar het courtage, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft de nodige handige tips.

  Let op: Verhuurmakelaar heeft ook eigenbelang

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet standaard elke verhuurmakelaar. Zoals ook in andere vakgebieden is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Groningen.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars Groningen

  Een lokale verhuurmakelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Groningen als geen ander en welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waardoor u potentieel snel een geschikte huurder voor uw huurwoning kan vinden. De makelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de klik is tussen huis en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning.

  Makelaar voor het dagelijks beheer van de huurwoning

  Naast het vinden en screenen van een geschikte kandidaat, kan de verhuurmakelaar helpen bij het beheren van het huis. Als de huurder vragen of problemen heeft, neemt deze contact op met de makelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken echt mis zijn, komt de verhuurder in beeld. Verder verzorgt de makelaar dan voor het innen van de huurprijs.

  Verhuurmakelaar voor het selecteren van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor udoen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van een huurprijs, vaststellen van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te maken en het opmaken van een woningomschrijving. De woning wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan geplaatst worden op diverse websites. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste screening doenis de kandidaat serieus op zoek?.

  Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt dikwijls een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse, doet de verhuurmakelaar een uitgebreide controle. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten. Tot slot stelt de makelaar een contract op. Uw huis heeft een nieuwe huurder gevonden.

  Verhuurmakelaar Groningen Vacature

  Meer weten over Verhuurmakelaar Groningen? Online onderzoek laat zien dat veel mensen die online zoeken naar Verhuurmakelaar Groningen, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Groningen en Beste Verhuurmakelaar Groningen. Daarnaast wordt vaak gezocht naar Verhuurmakelaar Provincie Groningen, Verhuurmakelaar Groningen Direct Wonen en Verhuurmakelaar Groningen Vacature. Over topics met betrekking tot een huis verhuren in Groningen, vindt u meer op deze website.


  huis verhuren Groningen
  Verhuurmakelaar Groningen: Informatie over uw huis verhuren in Groningen

  Nieuws over huizen in Groningen

  Oud-Vitessenaar Piazon is Chelsea-beleid zat na vijfde verhuur op rij
  12 uur geleden Voetbal Go Ahead boekt eerste zege tegen Roda JC, Groningen en Sparta gelijk Go Ahead Eagles heeft zondag de eerste zege van het seizoen geboekt. De Deventenaren waren in eigen huis met 2-0 te sterk voor Roda JC. Het duel tussen  ...
  bron: www.nu.nl
  Groningen krijgt meldpunt voor verhuurklachten
  De Autoriteit Consument & Markt (ACM) maakte onlangs verhuurmakelaars attent op de nieuwe regels die per 1 juli 2016 van kracht zijn geworden bij bemiddeling. De regels die (toekomstige) huurders beschermen tegen onterechte bemiddelingskosten  ...
  bron: www.dvhn.nl
  Voorbeschouwing FC Groningen - Sparta Rotterdam
  FC Groningen kreeg loon naar werken! En dat een uur lang met een man minder, met ... Michael Reiziger die tijdens het seizoen 93/94 een verhuur periode kende bij de trots van het noorden en daarna een grote internationale carrière tegemoet ging, is ...
  bron: www.boerenmacht.nl
  Aantal inwoners grote steden groeit komende jaren sterk
  Daarbij gaat het vooral om de buitengebieden, zoals Drenthe, delen van Groningen en Limburg, de Achterhoek en Zeeuws-Vlaanderen. Ook de samenstelling van gemeenten gaat veranderen. Rond de eeuwwisseling telden zowel steden als dorpen circa 15  ...
  bron: www.nu.nl
  Studenten let op: bemiddelingskosten voor kamers zijn afgeschaft
  Verhuurmakelaars mogen geen bemiddelingskosten meer in rekening brengen voor onzelfstandige woningen. Deze zijn namelijk vanaf 1 juli alleen voor verhuurders meldt toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM). De regel is ingegaan om  ...
  bron: www.groningerkrant.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Huur Verhogen of Niet?

  Verhuurders van een huis of appartement lopen in elk geval 1x per jaar aan tegen de vraag: moet ik de huur verhogen of niet? En ook wanneer ze op zoek… Meer →


  Wat Kost een Verhuurmakelaar?

  Welke verhuurmakelaar kosten zijn er wanneer ik een verhuurmakelaar inschakel? Uiteraard is elke verhuurmakelaar vrij om zijn eigen prijs of courtage … Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2019