Appartement verhuren in Haarlem

HaarlemVerhuurmakelaar

"Welke gemeentelijke lasten zijn er?" is één van de typische vraagstukken waar men bij het verhuren van een woning of appartement antwoord op moet zoeken. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Haarlem helpt met het selecteren van de meest optimale huurder voor uw huurwoning en formuleren van de juiste antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Verder weet een verhuurmakelaar alles over verhuren, zoals een geschikte huurprijs in Haarlem en hoe u er zeker van bent dat u een goede huurder in uw huis uitkiest. Voorkom problemen bij het te huur aanbieden van uw huis en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar. Vind hier meer over verhuurmakelaars bij u in de buurt en over een huis te huur aanbieden in Haarlem.

Verhuurmakelaar Haarlem
Verhuurmakelaar Haarlem

Veelgestelde vragen

Wij horen vaak deze vragen van toekomstige verhuurders:

 • Waar zoek ik een betrouwbare huurder?
 • Op welke websites moet ik een huis te huur aanbieden?
 • Hoe kan ik vermijden dat mijn appartement een wietplantage wordt?
 • Valt een huis onder verhuur in vrije sector?
 • Kan ik een huis verhuren onder de leegstandswet?
 • Moet ik mijn woning of appartement gemeubileerd of ongemeubileerd verhuren?
 • Moet ik BTW rekenen op verhuur?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur van een woning
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Enkele nieuwe woningen in Haarlem - september 2020

  Leer van andere verhuurders. Bekijk hoe huizen worden gepresenteerd op het internet. Huurhuizen die sinds kort voor huur beschikbaar zijn in Haarlem:

  • Spijkermanslaan 25, 2012 CJ, Haarlem
  • Hogerwoerdstraat 59 B, 2023 VB, Haarlem
  • Wijde Geldelozepad 12, 2012 EK, Haarlem
  • Schoterstraat 17, 2021 HH, Haarlem
  • Bakkerstraat 4, 2012 ZJ, Haarlem
  • Verspronckweg 28 Rd, 2023 BL, Haarlem
  • Smedestraat, 2011 RE, Haarlem
  • Lange Herenstraat 189, 2011 LK, Haarlem
  • Oude Zijlvest, 2019 VA, Haarlem
  • Smedestraat, 2011 RE, Haarlem
  • ... kijk voor meer woningen op één van de sites die genoemd staan op deze pagina.


  Online overzicht huurhuizen

  Meer inspiratie op doen om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Haarlem in het actuele online overzicht van huurwoningen en klik op de volgende websites met meer over uw huis verhuren Haarlem:

  Uw woning verhuren Haarlem?

  Als u overweegt een woning te verhuren in Haarlem raden wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze Haarlem goed kent, maar ook ervaring heeft met verhuur, en u goed kan helpen met o.a. de juiste prijsstelling en passende huisbeschrijving.

  De makelaar kan goed assisteren met het nagaan of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor u. Is de huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig en heeft hij of zij zich voorheen eventueel als goede huurder gedragen? De makelaar kan nare risico's vermijden. Een makelaar is zeker aan te raden voor mensen die hun huis voor een eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele nuttige tips.

  Makelaar voor het beheer van de woning

  Naast het vinden van een passende kandidaat, kan de verhuurmakelaar assisteren bij het dagelijks beheer van het huis. De makelaar is dan eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner vragen of problemen heeft, gaat hij naar de makelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, heeft de verhuurder een taak. Verder zorgt de makelaar dan voor het innen van de huurkosten. Zo min mogelijk zorgen dus voor de verhuurder.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te huur aan te bieden in Haarlem, download dan direct even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Makelaar voor het vinden van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal doen? De meeste verkoopmakelaars bieden die helpen bij het vaststellen van de huurprijs, opstellen van een huurdersprofiel, tips om het huis optimaal verhuurbaar te maken en het schrijven van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan gezet worden op diverse internetsites voor huurders. Potentiele huurders nemen vervolgens contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt vaak een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse, doet de makelaar een uitgebreide check. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Tot slot stelt de verhuurmakelaar een contract op en regelt de overdracht van het huis. Uw woning heeft de perfecte bewoner gevonden!

  Let op: Verhuurmakelaar heeft ook eigenbelang

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet standaard elke verhuurmakelaar. Zoals in elk vakgebied is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Haarlem.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars in Haarlem

  Een lokale verhuurmakelaar kent de vraag naar huurwoningen in Haarlem en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waarmee u mogelijk zeer snel een huurder voor uw huurwoning vindt. De verhuurmakelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match is tussen huis en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.  huis verhuren Haarlem
  Verhuurmakelaar Haarlem: Informatie over uw huis verhuren in Haarlem

  Haarlem - Huizen nieuws

  Tienduizenden euro's boven de vraagprijs eerder regel dan uitzondering
  Het aanbod droogt op doordat steeds meer mensen hun eigen woning pas te koop aanbieden als ze een nieuw huis hebben gekocht. ... Het wordt tijd dat er door de gemeente Amsterdam veel harder wordt opgetreden tegen Airbnb verhuur ; net als in Berlijn ...
  bron: fd.nl
  Wat zijn de uitdagingen en kansen op de woningmarkt van de Metropool?
  De Metropoolregio Amsterdam behoort tot de Europese top vijf van economisch sterke regio's. De regio heeft de ambitie om naar de derde plaats te stijgen, na Londen en Parijs. De woningmarkt in de regio is aan snelle verandering onderhevig, tot 2040  ...
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  Eindhoven in de race voor 'Europese stad van het jaar'
  Eindhoven is in de race voor de titel 'Europese stad van het jaar'. Samen met het Deense Kopenhagen en het Franse Montpellier is Eindhoven doorgedrongen tot de finale. De titel is een prestigieuze prijs voor steden die op een bepaald terrein uitblinken.
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  New York wil verhuur van woningen via Airbnb verbieden
  Het is in New York al verboden om delen van een woning te verhuren . De staat wil op die manier voorkomen dat mensen illegale hotels runnen. Met het nieuwe verbod riskeren mensen die toch hun huis verhuren een boete van 1.000 dollar (887 euro) bij de  ...
  bron: www.nu.nl
  Haarlemse huurster ontmanteld
  HAARLEM - De makelaar en medewerkers van FB Vastgoed, Generaal Cronj√©straat te Haarlem zien nog steeds wit rond de neus. Het gaat om de uitzetting van een 28 jarige moeder Priscilla met zes kinderen aan de Kolkstraat in de Leidsebuurt , maar ook  ...
  bron: www.dichtbij.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Wat Kost een Verhuurmakelaar?

  Welke verhuurmakelaar kosten zijn er wanneer ik een verhuurmakelaar inschakel? Uiteraard is elke verhuurmakelaar vrij om zijn eigen prijs of courtage … Meer →


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Bereken de Huurprijs van Uw Woning

  Een van de belangrijkste onderdelen van de afweging of u een huis of appartement gaat verhuren, is welke huurprijs u kunt hanteren? De huurprijs bepaa… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020