Verhuurmakelaar Nijmegen

NijmegenVerhuurmakelaar

De verhuurmakelaar in Nijmegen biedt hulp bij het formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Verder weet een verhuurmakelaar alles over verhuren van een huis, zoals een marktconforme huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een goede bewoner in uw huis krijgt. Voorkom risio's en kies een betrouwbare verhuurmakelaar in Nijmegen. Vind hier meer over verhuurmakelaars in uw omgeving en over een woning verhuren in Nijmegen.

Verhuurmakelaar Nijmegen
Verhuurmakelaar Nijmegen

Antwoorden op deze veelgestelde vragen

Als verhuurder heeft u misschien de de volgende vragen:

 • Is mijn appartement geschikt voor verhuur aan expats?
 • Kan ik mijn huis of appartement beter verhuren of verkopen?
 • Op welke type huurders moet ik mij richten?
 • Moet ik een woning of appartement gemeubileerd of ongemeubileerd verhuren?
 • Welke fiscale gevolgen heeft verhuur?
 • Wat doe ik als mijn huurder niet betaalt?
 • Kan ik mijn huis verhuren onder de leegstandswet?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe huurwoningen te huur - juni 2024

  Bekijk hoe woningen worden gepresenteerd online. Huizen die sinds kort voor huur beschikbaar zijn in Nijmegen:

  • Simone de Beauvoirstraat, 6515 XH, Nijmegen
  • Sumatraplein 52, 6524 KH, Nijmegen
  • Hertogplein 51, 6511 SK, Nijmegen
  • Aldenhof, 6537 DE, Nijmegen
  • Renate Rubinsteinstraat, 6515 XR, Nijmegen
  • Van Peltlaan 152, 6533 ZR, Nijmegen
  • Marialaan, 6541 RR, Nijmegen
  • St. Annastraat, 6525 ZV, Nijmegen
  • Van Peltlaan, 6533 ZR, Nijmegen
  • Aldenhof, 6537 DE, Nijmegen
  • ... kijk voor meer huurhuizen op één van de sites die genoemd staan op deze website.


  Online overzicht woningen

  Meer inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele online aanbod van huizen en wij adviseren u de volgende links met meer over uw woning verhuren Nijmegen:

  Huis verhuren in Nijmegen?

  Indien u van plan bent een huis te huur aan te bieden raden wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze niet alleen Nijmegen goed kent, maar ook ervaring heeft met huurders, en u daarom goed kan assisteren met o.a. een passende huurprijs, huurcontracten opstellen, geschikte foto's en passende beschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen op de bekende huurhuizensite Pararius. En bij andere sites die huizen aanbieden. Dat zal de nodige potentiele huurders opleveren.

  De verkoopmakelaar kan prefect assisteren met het controleren of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor u. Is de huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen ook als voorbeeldig huurder gedragen? De makelaar kan kostbare problemen vermijden. Een verhuurmakelaar is in elk geval aan te raden voor verhuurders die hun huis voor de eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een verkoopmakelaar niet alleen naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Vacature Verhuurmakelaar Nijmegen

  Online onderzoek geeft aan dat een groot aantal geinteresseerden die zoeken naar Verhuurmakelaar Nijmegen, mogelijk ook op zoek zijn naar Vacature Verhuurmakelaar Nijmegen, Nederwoon Verhuurmakelaar Nijmegen en Verhuurmakelaar Nijmegen. Voor zover deze onderwerpen betrekking hebben op een huis verhuren, vindt u meer op deze website. Lees meer over de diverse topics in onze online verhuurblogs, of in de gratis te downloaden verdere informatie.

  Makelaar voor het zoeken van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor u betekenen? De meeste verkoopmakelaars bieden die helpen bij het vaststellen van een huurprijs, vaststellen van een huurdersprofiel, tips om de woning optimaal verhuurbaar te krijgen en opmaken van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan geplaatst worden op diverse internetsites. Vaak zet de makelaar de woning ook online op de eigen website. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt vaak een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse van de kandidaat, doet de verhuurmakelaar een uitgebreide achtergrondcontrole.

  Tot slot stelt de verhuurmakelaar een verhuurcontract op. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden!

  Waarschuwing: Kies uw verhuurmakelaar met aandacht

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet blind op de mooie praatjes van de verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Nijmegen.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars in Nijmegen

  Een verhuurmakelaar kent de vraag naar huurwoningen in Nijmegen als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waarmee u mogelijk zeer snel een geschikte huurder voor uw huurwoning kan vinden. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.

  Verhuurmakelaar voor het dagelijks beheer van het huurhuis

  Naast het vinden en controleren van een geschikte kandidaat, kan de verhuurmakelaar assisteren bij het beheren van het huis. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner vragen of problemen heeft, went deze zich tot de verhuurmakelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken echt mis zijn, heeft de verhuurder een taak. Verder verzorgt de makelaar voor het incasseren van de huurprijs.  huis verhuren Nijmegen
  Verhuurmakelaar Nijmegen: Informatie over uw huis verhuren in Nijmegen

  Nijmegen - Huizen nieuws

  AKKU wint rechtszaken tegen verhuurmakelaars
  NIJMEGEN - De Nijmeegse studentenvakbond AKKU heeft succes behaald met enkele rechtszaken tegen verhuurmakelaars . De rechter heeft bepaald dat de verhuurmakelaars in 11 gevallen onterecht bemiddelingskosten in rekening hebben gebracht en  ...
  bron: www.gelderlander.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Onterecht geïinde bemiddelingskosten, Eindhovense verhuurmakelaar Rots ...
  NIJMEGEN - Verhuurmakelaar Rots-Vast Groep Eindhoven moet een huurder onterecht geïnde bemiddelingskosten terugbetalen. Dat is de uitkomst van een rechtszaak die studentenvakbond AKKU tegen Rots-Vast had aangespannen. Ook tegen de  ...
  bron: www.omroepbrabant.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Appartement voor Verhuur Kopen of Verkopen

  De prijzen van appartementen voor verhuur zijn in ontwikkeling. Overweegt u een appartement te kopen voor verhuur? Of juist een bestaand appartement v… Meer →


  Huur Verhogen of Niet?

  Verhuurders van een huis of appartement lopen in elk geval 1x per jaar aan tegen de vraag: moet ik de huur verhogen of niet? En ook wanneer ze op zoek… Meer →


  Bereken de Huurprijs van Uw Woning

  Een van de belangrijkste onderdelen van de afweging of u een huis of appartement gaat verhuren, is welke huurprijs u kunt hanteren? De huurprijs bepaa… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2024