Verhuurmakelaar Nijmegen

NijmegenVerhuurmakelaar

De verhuurmakelaar in Nijmegen biedt hulp bij het formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Verder weet een verhuurmakelaar alles over verhuren van een huis, zoals een marktconforme huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een goede bewoner in uw huis krijgt. Voorkom risio's en kies een betrouwbare verhuurmakelaar in Nijmegen. Vind hier meer over verhuurmakelaars in uw omgeving en over een woning verhuren in Nijmegen.

Verhuurmakelaar Nijmegen
Verhuurmakelaar Nijmegen

Veelgestelde vragen

Als verhuurder heeft u misschien de de volgende vragen:

 • Hoe werkt het technisch beheer van een appartement?
 • Welke gemeentelijke kosten zijn er?
 • Kan ik mijn huis of appartement verhuren onder de leegstandswet?
 • Moet ik een woning of appartement voor bepaalde of onbepaalde tijd verhuren?
 • Op welke doelgroep van huurders moet ik mij richten?
 • Hoe vermijd ik slechte huurders?
 • Welke fiscale gevolgen heeft huis of appartementverhuur?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe huurwoningen in Nijmegen - oktober 2023

  Kijk hoe woningen worden aangeboden online. Huizen die sinds kort te huur zijn :

  • Weezenhof, 6536 AN, Nijmegen
  • Aldenhof, 6537 DE, Nijmegen
  • Aubadestraat 152, 6544 ZH, Nijmegen
  • Vossenlaan, 6532 BE, Nijmegen
  • St. Annastraat, 6525 ZV, Nijmegen
  • Krayenhofflaan, 6541 PZ, Nijmegen
  • Straalmanstraat, 6521 JK, Nijmegen
  • Aldenhof, 6537 DE, Nijmegen
  • St. Annastraat, 6524 GD, Nijmegen
  • Sumatraplein 52, 6524 KH, Nijmegen
  • ... kijk voor meer huizen op een van de websites die genoemd staan op deze pagina.


  Online overzicht huizen Nijmegen

  Meer voorbeelden inzien om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het overzicht van huizen en klik op de volgende links met informatie over uw woning verhuren Nijmegen:

  Overweegt u een huis te huur aan te bieden in Nijmegen?

  Als u overweegt een huis te verhuren adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen. Het voordeel van een makelaar is dat deze Nijmegen goed kent, maar ook ervaring heeft met verhuur, en u daarom kan helpen met o.a. de juiste huurprijs, contracten maken en passende huisbeschrijving. Het is zeer waarschijnlijk dat de verhuurmakelaar u helpt met het plaatsen op de bekende huurwoningenwebsite Pararius. En bij andere sites die huurhuizen presenteren.

  De verkoopmakelaar kan prefect assisteren met het checken of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw huis. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig en heeft hij of zij zich voorheen eventueel als goede huurder gedragen? De makelaar kan diverse problemen vermijden. Een makelaar is altijd aan te bevelen voor diegenen die hun huis voor de eerste keer gaan verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft diverse tips.

  Vacature Verhuurmakelaar Nijmegen

  Meer weten over Verhuurmakelaar Nijmegen? Online onderzoek laat zien dat een groot aantal mensen die zoeken naar Verhuurmakelaar Nijmegen, mogelijk ook op zoek zijn naar Vacature Verhuurmakelaar Nijmegen, Nederwoon Verhuurmakelaar Nijmegen en Verhuurmakelaar Nijmegen. Voor zover deze topics betrekking hebben op een huis verhuren, vindt u meer op onze site. Lees meer over deze onderwerpen in onze online blogs, of in verdere informatie.

  Verhuurmakelaar voor het vinden van huurders

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor udoen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het geven van een huuradvies, vaststellen van de huurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om het huis optimaal verhuurbaar te maken en schrijven van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan gezet worden op diverse internetwebsites. Vaak zet de verhuurmakelaar de woning ook online op de eigen site. Potentiele huurders nemen daarna contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste screening doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?. Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt dikwijls een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse, doet de makelaar een uitgebreide achtergrondcheck. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de makelaar een verhuurcontract op. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden.

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet standaard op de mooie verhalen van de verhuurmakelaar. Zoals in elk vakgebied is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Nijmegen.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars in Nijmegen

  Een verhuurmakelaar kent de marktvraag naar woningen in Nijmegen als geen ander en welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waarmee u mogelijk zeer snel een geschikte huurder voor uw huurwoning vindt. De verhuurmakelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de klik tussen huis en huurder, hoe minder snel u op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een huis.

  Verhuurmakelaar voor het beheren van het huurhuis

  Naast het vinden en selecteren van een geschikte kandidaat, kan de verhuurmakelaar helpen bij het beheer van de woning. Als de bewoner problemen heeft, went deze zich tot de makelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken echt mis zijn, komt de verhuurder in beeld. Verder verzorgt de verhuurmakelaar voor het ontvangen van de huurpenningen.  huis verhuren Nijmegen
  Verhuurmakelaar Nijmegen: Informatie over uw huis verhuren in Nijmegen

  Nijmegen - Huizen nieuws

  AKKU wint rechtszaken tegen verhuurmakelaars
  NIJMEGEN - De Nijmeegse studentenvakbond AKKU heeft succes behaald met enkele rechtszaken tegen verhuurmakelaars . De rechter heeft bepaald dat de verhuurmakelaars in 11 gevallen onterecht bemiddelingskosten in rekening hebben gebracht en  ...
  bron: www.gelderlander.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Onterecht geïinde bemiddelingskosten, Eindhovense verhuurmakelaar Rots ...
  NIJMEGEN - Verhuurmakelaar Rots-Vast Groep Eindhoven moet een huurder onterecht geïnde bemiddelingskosten terugbetalen. Dat is de uitkomst van een rechtszaak die studentenvakbond AKKU tegen Rots-Vast had aangespannen. Ook tegen de  ...
  bron: www.omroepbrabant.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Huis Verkopen of Verhuren: 6 Belangrijke Afwegingen

  U heeft een nieuwe woning gekocht (of bent van plan dit te doen) en staat nu voor een dilemma: ga ik mijn huidige huis verkopen of verhuren? In deze t… Meer →


  Appartement voor Verhuur Kopen of Verkopen

  De prijzen van appartementen voor verhuur zijn in ontwikkeling. Overweegt u een appartement te kopen voor verhuur? Of juist een bestaand appartement v… Meer →


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2023