Verhuurmakelaar Nijmegen

NijmegenVerhuurmakelaar

De verhuurmakelaar in Nijmegen biedt hulp bij het formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Verder weet een verhuurmakelaar alles over verhuren van een huis, zoals een marktconforme huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een goede bewoner in uw huis krijgt. Voorkom risio's en kies een betrouwbare verhuurmakelaar in Nijmegen. Vind hier meer over verhuurmakelaars in uw omgeving en over een woning verhuren in Nijmegen.

Verhuurmakelaar Nijmegen
Verhuurmakelaar Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wij horen vaak de volgende vragen:

 • Waar zoek ik een betrouwbare huurder?
 • Hoe screen ik een (potentiële) huurder?
 • Welke gemeentelijke vergunningen heb ik nodig?
 • Kan ik een appartement beter verhuren of verkopen?
 • Kan ik een huis verhuren onder de leegstandswet?
 • Valt een woning of appartement onder verhuur in vrije sector?
 • Welke gemeentelijke kosten zijn er?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur van een woning
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe huurwoningen te huur - maart 2023

  Bekijk hoe huizen worden aangeboden online. Huizen die sinds kort te huur staan in Nijmegen:

  • Hertogplein 51, 6511 SK, Nijmegen
  • Molenveldlaan, 6523 RJ, Nijmegen
  • Kievitstraat, 6541 RX, Nijmegen
  • Aldenhof, 6537 DE, Nijmegen
  • Krayenhofflaan, 6541 PZ, Nijmegen
  • Straalmanstraat, 6521 JK, Nijmegen
  • Sumatraplein 52, 6524 KH, Nijmegen
  • Aldenhof, 6537 DE, Nijmegen
  • Aldenhof, 6537 DE, Nijmegen
  • Aubadestraat, 6544 ZD, Nijmegen
  • ... kijk voor meer woningen op één van de sites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht van woningen in Nijmegen

  Meer inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor voorbeelden en actuele huurprijzen in Nijmegen in het online overzicht van huurwoningen met meer over huis verhuren Nijmegen:

  Uw huis verhuren in Nijmegen?

  Indien u overweegt een woning te huur aan te bieden in Nijmegen raden wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen om uw huis snel en veilig te verhuren. Het grote voordeel van een makelaar is dat deze niet alleen Nijmegen goed kent, maar ook ervaring heeft met huurders, en u kan helpen met o.a. een passende huurprijs, contracten maken en passende beschrijving. Het is zeer waarschijnlijk dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen op Pararius, en bij andere sites die huurhuizen presenteren. Dat zal de nodige kandidaten opleveren. De verkoopmakelaar kan prefect assisteren met het controleren of een kandidaat geschikt is als huurder voor u. Is de kandidaat betrouwbaar, passend voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich hiervoor eventueel als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan diverse nare risico's vermijden. Een makelaar is altijd aan te raden voor diegenen die hun huis voor de eerste keer gaan verhuren. Kijk bij de keuze voor een verkoopmakelaar naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Vacature Verhuurmakelaar Nijmegen

  Meer weten over Verhuurmakelaar Nijmegen? Online onderzoek geeft aan dat een groot aantal mensen die online zoeken naar Verhuurmakelaar Nijmegen, mogelijk ook op zoek zijn naar Vacature Verhuurmakelaar Nijmegen, Nederwoon Verhuurmakelaar Nijmegen en Verhuurmakelaar Nijmegen. Voor zover deze topics betrekking hebben op een huis verhuren, vindt u meer op onze website.

  Verhuurmakelaar voor het vinden van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor u betekenen? De meeste verkoopmakelaars bieden die helpen bij het vaststellen van de verhuurprijs, vaststellen van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te maken en schrijven van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan geplaatst worden op diverse sites voor huurders. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?. Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt dikwijls een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de huurder, doet de makelaar een uitgebreide achtergrondcontrole. Tot slot stelt de verhuurmakelaar een contract op en regelt de overdracht van de woning. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden.

  Waarschuwing: Kies verhuurmakelaar met aandacht

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet standaard elke verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Nijmegen.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar Nijmegen

  Een verhuurmakelaar kent de marktvraag naar huurwoningen in Nijmegen als geen ander en welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waarmee u mogelijk zeer snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een huis.

  Verhuurmakelaar voor het managen van het huis

  Naast het zoeken van een geschikte huurder, kan de makelaar helpen bij het dagelijks beheren van het huis. De verhuurmakelaar is eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de bewoner vragen heeft, gaat hij naar de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, heeft de verhuurder een taak. Verder verzorgt de makelaar dan voor het innen van de huurprijs. Zo min mogelijk gedoe dus voor de verhuurder.  huis verhuren Nijmegen
  Verhuurmakelaar Nijmegen: Informatie over uw huis verhuren in Nijmegen

  Nijmegen - Huizen nieuws

  AKKU wint rechtszaken tegen verhuurmakelaars
  NIJMEGEN - De Nijmeegse studentenvakbond AKKU heeft succes behaald met enkele rechtszaken tegen verhuurmakelaars . De rechter heeft bepaald dat de verhuurmakelaars in 11 gevallen onterecht bemiddelingskosten in rekening hebben gebracht en  ...
  bron: www.gelderlander.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Onterecht geïinde bemiddelingskosten, Eindhovense verhuurmakelaar Rots ...
  NIJMEGEN - Verhuurmakelaar Rots-Vast Groep Eindhoven moet een huurder onterecht geïnde bemiddelingskosten terugbetalen. Dat is de uitkomst van een rechtszaak die studentenvakbond AKKU tegen Rots-Vast had aangespannen. Ook tegen de  ...
  bron: www.omroepbrabant.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Huis Verkopen of Verhuren: 6 Belangrijke Afwegingen

  U heeft een nieuwe woning gekocht (of bent van plan dit te doen) en staat nu voor een dilemma: ga ik mijn huidige huis verkopen of verhuren? In deze t… Meer →


  Verhuurmakelaar: Nuttig of Nutteloos

  Een huis verhuren - heb ik daarvoor een verhuurmakelaar voor nodig? Of kan ik dat zelf? Veel verhuurders kiezen ervoor het hele proces van het vinden … Meer →


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2023