Appartement verhuren in Rotterdam

RotterdamVerhuurmakelaar

Steeds meer mensen overwegen de verhuur van een woning of appartement om verschillende redenen. En dat is in veel gevallen ook een heel geschikt idee. De huiseigenaar moet nog wel de nodige vraagstukken oplossen. De verhuurmakelaar in Rotterdam werkt mee aan het formuleren van de juiste antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met alles over verhuren, zoals een geschikte huurprijs in Rotterdam. En hoe u er zeker van bent dat u een geschikte huurder in uw huis uitkiest. Beperk risio's bij het verhuren van uw huis en kies een betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een huis te huur aanbieden in Rotterdam.

Verhuurmakelaar Rotterdam
Verhuurmakelaar Rotterdam

Veelgestelde vragen

Als toekomstig verhuurder heeft u wellicht de deze vragen:

 • Moet ik BTW rekenen op verhuur?
 • Hoe vind ik een betrouwbare huurder?
 • Welke gemeentelijke vergunningen zijn er nodig?
 • Welke belasting gevolgen heeft verhuur?
 • Hoe zit het met het beheer van mijn huis?
 • Welke verzekeringen zijn verstandig om te regelen?
 • Hoe voorkom ik slechte huurders?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Enkele nieuwe woningen - oktober 2021

  Kijk hoe huizen worden aangeboden online. Huurhuizen die sinds kort beschikbaar zijn :

  • Hooglandstraat, 3036 PS, Rotterdam
  • Nieuwe Kerkstraat, 3054 NK, Rotterdam
  • Schoonderloostraat, 3024 TT, Rotterdam
  • Utrechtsestraat, 3074 TP, Rotterdam
  • Ogier Van Cralingenpark, 3065 BB, Rotterdam
  • Aernt Bruunstraat, 3067 JE, Rotterdam
  • Adriaan Kooningsstraat, 3077 ML, Rotterdam
  • Gouwstraat, 3082 BC, Rotterdam
  • Moerkerkestraat, 3081 RN, Rotterdam
  • Verdilaan 30, 3055 SM, Rotterdam
  • ... kijk voor meer huurhuizen op één van de websites die genoemd staan op deze pagina.


  Online overzicht huurhuizen

  Meer voorbeelden inzien om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het overzicht van huurwoningen en klik door op de volgende links met meer over uw woning verhuren Rotterdam:

  Overweegt u uw huis te verhuren Rotterdam?

  Indien u overweegt een huis te huur aan te bieden raden wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen. Het grote voordeel van een makelaar is dat deze Rotterdam goed kent, maar ook ervaring heeft met verhuur, en u kan helpen met o.a. de juiste huurprijs, huurcontracten opstellen en passende huisbeschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen op de bekende huurwoningensite Pararius. En bij andere websites die woningen aanbieden. Dat zal de nodige potentiele huurders opleveren. De makelaar kan prefect helpen met het checken of een kandidaat geschikt is als huurder voor u. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich voorheen als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan diverse kostbare problemen tijdig voorkomen. Een verhuurmakelaar is in elk geval aan te bevelen voor verhuurders die hun huis voor een eerste maal gaan verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft de nodige tips.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te verhuren in Rotterdam, download dan gelijk even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Makelaar voor het managen van de woning

  Naast het vinden en selecteren van een passende huurder, kan de verhuurmakelaar helpen bij het beheren van de woning. De verhuurmakelaar is eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner vragen of problemen heeft, gaat hij naar de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, komt de verhuurder in beeld. Verder zorgt de verhuurmakelaar voor het innen van de huurprijs. Zo min mogelijk zorgen voor de verhuurder.

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet blind op de blauwe ogen van de verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Rotterdam.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars Rotterdam

  Een lokale makelaar kent de vraag naar woningen in Rotterdam als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar adressenbestand, waardoor u potentieel zeer snel een huurder voor uw huurwoning kan vinden. U kunt een makelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning.

  Verhuurmakelaar Rotterdam Zuid

  Online onderzoek geeft aan dat een groot aantal geinteresseerden die zoeken naar Verhuurmakelaar Rotterdam, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Rotterdam Vacature en Verhuurmakelaar Rotterdam.

  Daarnaast wordt veel ook wel gezocht naar Verhuurmakelaar Rotterdam Kralingen, Verhuurmakelaar Rotterdam Zuid en Beste Verhuurmakelaar Rotterdam. Voor zover deze onderwerpen betrekking hebben op een huis verhuren, vindt u meer op onze website. Lees meer over de diverse topics in onze online blogs.


  huis verhuren Rotterdam
  Verhuurmakelaar Rotterdam: Informatie over uw huis verhuren in Rotterdam

  Nieuws over huizen in Rotterdam

  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl
  'Rotterdam is koploper in transformatie kantoorpanden'
  Rotterdam is hierin echt een koploper, ook dankzij de goede samenwerking tussen de gemeente en marktpartijen. Zonder transformatie waren de problemen op de kantorenmarkt veel groter geweest, nu is het aanbod nog redelijk stabiel gebleven.”.
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  Voorbeschouwing FC Groningen - Sparta Rotterdam
  Dit weekend staat in het teken van 60 jaar eredivisie. Vandaag (9 september) was er een bijeenkomst op het Kasteel van Spangen in Rotterdam om dit jubileum te vieren. Mr FC Groningen Jan van Dijk was daar aanwezig - als afgevaardigde namens de trots  ...
  bron: www.boerenmacht.nl
  Digitalisering geen bedreiging voor Erasmus Universiteitsbibliotheek Rotterdam
  De eisen aan vastgoed veranderen, niet in de laatste plaats vanwege de toenemende digitalisering. Ook de bibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam nam die ontwikkeling mee in hun renovatieplan. Wat ooit een gebouw met boeken was, zal straks  ...
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  7 Manieren om een Betrouwbare Huurder te Vinden

  Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is het hebben van foute of onbetrouwbare huurders. Huurders die niet betalen, huurders die uw woning … Meer →


  Verhuurmakelaar: Nuttig of Nutteloos

  Een huis verhuren - heb ik daarvoor een verhuurmakelaar voor nodig? Of kan ik dat zelf? Veel verhuurders kiezen ervoor het hele proces van het vinden … Meer →


  Huis Verkopen of Verhuren: 6 Belangrijke Afwegingen

  U heeft een nieuwe woning gekocht (of bent van plan dit te doen) en staat nu voor een dilemma: ga ik mijn huidige huis verkopen of verhuren? In deze t… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2021