Appartement verhuren in Rotterdam

RotterdamVerhuurmakelaar

Steeds meer mensen overwegen de verhuur van een woning of appartement om verschillende redenen. En dat is in veel gevallen ook een heel geschikt idee. De huiseigenaar moet nog wel de nodige vraagstukken oplossen. De verhuurmakelaar in Rotterdam werkt mee aan het formuleren van de juiste antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met alles over verhuren, zoals een geschikte huurprijs in Rotterdam. En hoe u er zeker van bent dat u een geschikte huurder in uw huis uitkiest. Beperk risio's bij het verhuren van uw huis en kies een betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een huis te huur aanbieden in Rotterdam.

Verhuurmakelaar Rotterdam
Verhuurmakelaar Rotterdam

Veelgestelde vragen

Als toekomstig verhuurder heeft u wellicht de deze vragen:

 • Zal ik mijn woning of appartement gemeubileerd of ongemeubileerd verhuren?
 • Welke fiscale gevolgen heeft verhuur?
 • Kan ik een appartement verhuren onder de leegstandswet?
 • Hoe voorkom ik slecht betalende huurders?
 • Moet ik BTW rekenen op verhuur?
 • Moet ik een huis voor bepaalde of onbepaalde tijd verhuren?
 • Valt een appartement onder verhuur in vrije sector?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Enkele nieuwe huurhuizen te huur - november 2019

  Bekijk hoe huizen worden aangeboden online. Huurwoningen die recent te huur staan :

  • Gedempte Zalmhaven, 3011 BT, Rotterdam
  • Schieweg 231-B, 3038 AW, Rotterdam
  • Mijnsherenlaan, 3081 GJ, Rotterdam
  • Maaskade 107-A0, 3071 NH, Rotterdam
  • Rodenburgstraat 4A/B, 3043 TV, Rotterdam
  • Vliesridderstraat, 3039 ZW, Rotterdam
  • Louwerslootstraat 178-B, 3036 PV, Rotterdam
  • Oranjeboomstraat 52, 3071 BB, Rotterdam
  • Avenue Concordia, 3062 LL, Rotterdam
  • Admiraliteitskade, 3063 ED, Rotterdam
  • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de sites die genoemd staan op deze website.


  Online overzicht huizen te huur

  Meer voorbeelden inzien om uw huis nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Rotterdam in het actuele online overzicht van woningen te huur met meer over woning verhuren Rotterdam:

  Overweegt u een woning te verhuren Rotterdam?

  Als u overweegt een woning te huur aan te bieden adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze niet alleen Rotterdam goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u daarom goed kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling, geschikte foto's en passende beschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen van uw woning op Pararius, en bij andere websites die woningen aanbieden. Dat zal de nodige kandidaten opleveren.

  De verkoopmakelaar kan prefect assisteren met het controleren of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw woning. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan diverse nare kostbare risico's tijdig vermijden. Een verhuurmakelaar is altijd aan te raden voor verhuurders die hun woning voor de eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar het courtage, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te verhuren in Rotterdam, download dan gelijk even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Makelaar voor het beheren van het huis

  Naast het vinden en selecteren van een passende kandidaat, kan de verhuurmakelaar helpen bij het dagelijks beheren van het huis. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner problemen heeft, gaat hij naar de makelaar. Pas wanneer er zaken echt mis zijn, komt de verhuurder in beeld. Verder zorgt de makelaar voor het ontvangen van de huurkosten.

  Waarschuwing: Kies verhuurmakelaar met aandacht

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt: vertrouw niet standaard elke verhuurmakelaar. Zoals in elk vakgebied is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Rotterdam.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaars in Rotterdam

  Een lokale verhuurmakelaar kent de vraag naar huurwoningen in Rotterdam als geen ander en welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het bestand, waardoor u potentieel zeer snel een geschikte huurder voor uw huurwoning kan vinden. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een woning.

  Verhuurmakelaar Rotterdam Zuid

  Online onderzoek laat zien dat een groot aantal mensen die online zoeken naar Verhuurmakelaar Rotterdam, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Rotterdam Vacature en Verhuurmakelaar Rotterdam.

  Daarnaast wordt veel ook gezocht met betrekking tot Verhuurmakelaar Rotterdam Kralingen, Verhuurmakelaar Rotterdam Zuid en Beste Verhuurmakelaar Rotterdam. Over onderwerpen met betrekking tot een huis verhuren in Rotterdam, vindt u meer op onze site. Lees meer over deze topics in onze verhuurblogs, of in verdere informatie.


  huis verhuren Rotterdam
  Verhuurmakelaar Rotterdam: Informatie over uw huis verhuren in Rotterdam

  Nieuws over huizen in Rotterdam

  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl
  'Rotterdam is koploper in transformatie kantoorpanden'
  Rotterdam is hierin echt een koploper, ook dankzij de goede samenwerking tussen de gemeente en marktpartijen. Zonder transformatie waren de problemen op de kantorenmarkt veel groter geweest, nu is het aanbod nog redelijk stabiel gebleven.”.
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  Voorbeschouwing FC Groningen - Sparta Rotterdam
  Dit weekend staat in het teken van 60 jaar eredivisie. Vandaag (9 september) was er een bijeenkomst op het Kasteel van Spangen in Rotterdam om dit jubileum te vieren. Mr FC Groningen Jan van Dijk was daar aanwezig - als afgevaardigde namens de trots  ...
  bron: www.boerenmacht.nl
  Digitalisering geen bedreiging voor Erasmus Universiteitsbibliotheek Rotterdam
  De eisen aan vastgoed veranderen, niet in de laatste plaats vanwege de toenemende digitalisering. Ook de bibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam nam die ontwikkeling mee in hun renovatieplan. Wat ooit een gebouw met boeken was, zal straks  ...
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Verhuurmakelaar: Nuttig of Nutteloos

  Een huis verhuren - heb ik daarvoor een verhuurmakelaar voor nodig? Of kan ik dat zelf? Veel verhuurders kiezen ervoor het hele proces van het vinden … Meer →


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Checklist Verhuurmakelaar: Hoe Kies Ik een Goede Verhuurmakelaar?

  De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Een verhuurmakelaar dient uw doelen te dienen, maar in de praktijk is er veel kaf tussen het koren. De titel… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2019