Appartement verhuren in Rotterdam

RotterdamVerhuurmakelaar

Steeds meer mensen overwegen de verhuur van een woning of appartement om verschillende redenen. En dat is in veel gevallen ook een heel geschikt idee. De huiseigenaar moet nog wel de nodige vraagstukken oplossen. De verhuurmakelaar in Rotterdam werkt mee aan het formuleren van de juiste antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met alles over verhuren, zoals een geschikte huurprijs in Rotterdam. En hoe u er zeker van bent dat u een geschikte huurder in uw huis uitkiest. Beperk risio's bij het verhuren van uw huis en kies een betrouwbare verhuurmakelaar. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars en over een huis te huur aanbieden in Rotterdam.

Verhuurmakelaar Rotterdam
Verhuurmakelaar Rotterdam

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wij horen vaak deze vragen van toekomstige verhuurders:

 • Wat moet ik regelen in een huurcontract?
 • Kan ik een huis voor bepaalde of onbepaalde tijd verhuren?
 • Is mijn appartement geschikt voor verhuur aan expats?
 • Welke gemeentelijke vergunningen heb ik nodig?
 • Hoe voorkom ik slecht betalende huurders?
 • Welke fiscale gevolgen heeft verhuur?
 • Hoe controleer ik een (potentiële) huurder?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Enkele nieuwe huurhuizen te huur - september 2020

  Kijk hoe huurhuizen worden gepresenteerd online. Huizen die recent te huur staan in Rotterdam:

  • Hooglandstraat, 3036 PS, Rotterdam
  • Nieuwe Kerkstraat, 3054 NK, Rotterdam
  • Schoonderloostraat, 3024 TT, Rotterdam
  • Utrechtsestraat, 3074 TP, Rotterdam
  • Ogier Van Cralingenpark, 3065 BB, Rotterdam
  • Aernt Bruunstraat, 3067 JE, Rotterdam
  • Adriaan Kooningsstraat, 3077 ML, Rotterdam
  • Gouwstraat, 3082 BC, Rotterdam
  • Moerkerkestraat, 3081 RN, Rotterdam
  • Verdilaan 30, 3055 SM, Rotterdam
  • ... kijk voor meer huurwoningen op een van de websites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht van huizen te huur

  Meer voorbeelden inzien om uw huis nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie in het aanbod van huurwoningen met meer informatie over uw woning verhuren Rotterdam:

  Overweegt u een huis te huur aan te bieden in Rotterdam?

  Indien u overweegt een woning te huur aan te bieden raden wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen om uw woning snel en veilig te verhuren. Het voordeel van een makelaar is dat deze Rotterdam goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u kan assisteren met o.a. de juiste huurprijs, geschikte foto's en passende huisbeschrijving. Het is waarschijnlijk dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen van uw woning op Pararius, en bij andere sites die huurhuizen tonen. De verkoopmakelaar kan goed assisteren met het checken of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaat betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich hiervoor als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan nare risico's vermijden. Een verhuurmakelaar is altijd aan te bevelen voor mensen die hun huis voor een eerste maal verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Overweegt u ook uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te huur aan te bieden in Rotterdam, download dan direct even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar voor het beheren van het huurhuis

  Naast het zoeken en controleren van een passende huurder, kan de makelaar helpen bij het beheer van de woning. Als de huurder vragen heeft, neemt deze contact op met de makelaar. Pas wanneer er zaken echt mis zijn, heeft de verhuurder een taak. Verder verzorgt de makelaar voor het innen van de huurkosten. Zo min mogelijk zorgen voor u, de verhuurder.

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet blind elke verhuurmakelaar. Zoals in elk vakgebied is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Rotterdam.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar in Rotterdam

  Een makelaar kent de vraag naar huurwoningen in Rotterdam als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waarmee u potentieel snel een huurder voor uw huurwoning kan vinden. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning.

  Verhuurmakelaar Rotterdam Zuid

  Online onderzoek laat zien dat een groot aantal mensen die online zoeken naar Verhuurmakelaar Rotterdam, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Rotterdam Vacature en Verhuurmakelaar Rotterdam.

  Verder wordt meestal ook gezocht met betrekking tot Verhuurmakelaar Rotterdam Kralingen, Verhuurmakelaar Rotterdam Zuid en Beste Verhuurmakelaar Rotterdam. Voor zover deze topics betrekking hebben op een huis verhuren, vindt u meer op onze website. Lees meer over deze topics in onze blogs.


  huis verhuren Rotterdam
  Verhuurmakelaar Rotterdam: Informatie over uw huis verhuren in Rotterdam

  Nieuws over huizen in Rotterdam

  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl
  'Rotterdam is koploper in transformatie kantoorpanden'
  Rotterdam is hierin echt een koploper, ook dankzij de goede samenwerking tussen de gemeente en marktpartijen. Zonder transformatie waren de problemen op de kantorenmarkt veel groter geweest, nu is het aanbod nog redelijk stabiel gebleven.”.
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  Voorbeschouwing FC Groningen - Sparta Rotterdam
  Dit weekend staat in het teken van 60 jaar eredivisie. Vandaag (9 september) was er een bijeenkomst op het Kasteel van Spangen in Rotterdam om dit jubileum te vieren. Mr FC Groningen Jan van Dijk was daar aanwezig - als afgevaardigde namens de trots  ...
  bron: www.boerenmacht.nl
  Digitalisering geen bedreiging voor Erasmus Universiteitsbibliotheek Rotterdam
  De eisen aan vastgoed veranderen, niet in de laatste plaats vanwege de toenemende digitalisering. Ook de bibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam nam die ontwikkeling mee in hun renovatieplan. Wat ooit een gebouw met boeken was, zal straks  ...
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  7 Manieren om een Betrouwbare Huurder te Vinden

  Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is het hebben van foute of onbetrouwbare huurders. Huurders die niet betalen, huurders die uw woning … Meer →


  Verhuurmakelaar: Nuttig of Nutteloos

  Een huis verhuren - heb ik daarvoor een verhuurmakelaar voor nodig? Of kan ik dat zelf? Veel verhuurders kiezen ervoor het hele proces van het vinden … Meer →


  Huis Verkopen of Verhuren: 6 Belangrijke Afwegingen

  U heeft een nieuwe woning gekocht (of bent van plan dit te doen) en staat nu voor een dilemma: ga ik mijn huidige huis verkopen of verhuren? In deze t… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020