De verhuurmakelaar Utrecht

UtrechtVerhuurmakelaar

Steeds meer mensen overwegen de verhuur van een woning. En dat is dikwijls een heel geschikt idee voor een mooi rendement. De huiseigenaar moet echter wel wat vraagstukken aanpakken voordat hij zijn huis veilig aan een huurder verhuurd heeft.

"Wat houdt dat in: tijdelijke verhuur?" is één van de vele vraagstukken waar een huiseigenaar bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Utrecht is behulpzaam bij het vinden van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Verder is een verhuurmakelaar bekend met alles over het te huur aanbieden, zoals de optimale huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een geschikte bewoner in uw woning krijgt. Beperk problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht. Vind hier meer over verhuurmakelaars en over een huis verhuren in Utrecht.

Verhuurmakelaar Utrecht
Verhuurmakelaar Utrecht

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wij horen vaak de volgende vragen van verhuurders:

 • Hoe zit het met het financieel beheer van een huis?
 • Kan ik mijn appartement beter verhuren of verkopen?
 • Hoe vind ik een betrouwbare huurder?
 • Welke vergunningen heb ik nodig?
 • Hoe screen ik een (potentiële) huurder?
 • Wat is de beste huurprijs voor mijn huis?
 • Hoe kan ik voorkomen dat mijn woning een wietplantage wordt?
 • ... en meer vragen over verhuur van een woning
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Recente huizen in Utrecht - augustus 2020

  Leer van anderen. Bekijk hoe huizen worden aangeboden op internet. Huurwoningen die sinds kort te huur zijn gekomen :

  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Biltstraat, 3572 AP, Utrecht
  • 2 Kamer Appartement Louis Couperusstraat, 3532 CX, Utrecht
  • Palmstraat 21, 3572 TA, Utrecht
  • Duifstraat 47-III, 3514 EP, Utrecht
  • Oudenoord 516, 3513 EX, Utrecht
  • 3 Kamer Appartement Oldambt, 3524 BE, Utrecht
  • B.F. Suermanstraat 23-BG, 3515 XK, Utrecht
  • M.H. Trompstraat, 3572 XS, Utrecht
  • ... kijk voor meer huizen op één van de sites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht van huurwoningen

  Meer voorbeelden inzien om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor voorbeelden en actuele huurprijzen in Utrecht in het actuele online aanbod van huizen en wij adviseren u de volgende links met meer informatie over woning verhuren Utrecht:

  Woning verhuren in Utrecht?

  Indien u overweegt een woning te huur aan te bieden raden wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen. Het grote voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze Utrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u kan assisteren met o.a. een passende prijsstelling en passende omschrijving. Dat zal de nodige potentiele huurders opleveren.

  De verkoopmakelaar kan goed helpen met het checken of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de kandidaat betrouwbaar, passend voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor ook als voorbeeldig huurder gedragen? De makelaar kan nare kostbare problemen voorkomen. Een makelaar is altijd aan te raden voor diegenen die hun huis voor de eerste keer gaan verhuren. Kijk bij de keuze voor een makelaar naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele slimme tips.

  Makelaar voor het vinden van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar voor diensten leveren? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van een huurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om het huis optimaal verhuurbaar te maken en het opmaken van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan gezet worden op diverse websites voor huurders. Vaak zet de makelaar de woning ook op de eigen website of facebook pagina. Potentiele huurders nemen daarna contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste screening doenis de kandidaat serieus op zoek?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt dikwijls een bezichtiging van de woning. Bij verdere interesse, maakt de verhuurmakelaar een uitgebreide controle.

  Tot slot stelt de verhuurmakelaar een verhuurcontract op. Uw huis heeft de perfecte huurder gevonden.

  Makelaar voor het beheren van de huurwoning

  Naast het zoeken van een passende kandidaat, kan de makelaar helpen bij het beheer van de woning. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de bewoner problemen heeft, neemt deze contact op met de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken echt mis zijn, komt de verhuurder in beeld. Verder verzorgt de verhuurmakelaar voor het innen van de huurkosten.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te verhuren in Utrecht, download dan direct even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar Utrecht Vacature

  Meer weten over Verhuurmakelaar Utrecht? Online onderzoek laat zien dat veel mensen die zoeken naar Verhuurmakelaar Utrecht, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Regio Utrecht en Goede Verhuurmakelaar Utrecht. Daarnaast wordt veel gezocht naar Verhuurmakelaar Utrecht Biltstraat, Verhuurmakelaar Utrechtse Heuvelrug en Verhuurmakelaar Utrecht Vacature. Over onderwerpen met betrekking tot een huis verhuren in Utrecht, vindt u meer op onze website. Lees meer over deze onderwerpen in onze verhuurblogs.


  huis verhuren Utrecht
  Verhuurmakelaar Utrecht: Informatie over uw huis verhuren in Utrecht

  Utrecht - Verhuur nieuws

  Nederlandse steden overleggen over regelgeving Airbnb
  Een deel van de vakantie terugverdienen door de eigen woning via Airbnb te verhuren , in Berlijn is dat verleden tijd. De Berlijners mogen alleen nog kamers verhuren , niet meer hun gehele appartement of huis . Ook in Nederland zijn de grote steden bezig  ...
  bron: www.trouw.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  De wedergeboorte van 123Wonen
  De wedergeboorte van 123Wonen. Twee franchisenemers van verhuurmakelaar 123Wonen besloten vorig jaar de formule over te nemen. De ontwikkeling die ... Het werken als verhuurmakelaar en als franchisegever van 123Wonen moet vooral leuk blijven. Ze zoeken ...
  bron: franchiseplus.nl
  Aantal inwoners grote steden groeit komende jaren sterk
  4 dagen, 6 uren geleden Wonen Steeds meer Nederlandse zestigplussers verhuren woning op Airbnb 36 x gedeeld Steeds vaker verhuren Nederlandse zestigplussers hun woning via Airbnb. Het aandeel senioren op het woningverhuurplatform is het  ...
  bron: www.nu.nl
  Amsterdammers tevreden over culturele voorzieningen
  2 dagen, 22 uren geleden Wonen Studenten minder vaak uit huis bij start studie 186 x gedeeld Nieuwe eerstejaars studenten zijn het afgelopen collegejaar minder op kamers gegaan. Het aantal nieuwe studenten dat het huis uit gaat is gehalveerd ...
  bron: www.nu.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Huur Verhogen of Niet?

  Verhuurders van een huis of appartement lopen in elk geval 1x per jaar aan tegen de vraag: moet ik de huur verhogen of niet? En ook wanneer ze op zoek… Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020