De verhuurmakelaar Utrecht

UtrechtVerhuurmakelaar

Steeds meer mensen overwegen de verhuur van een woning. En dat is dikwijls een heel geschikt idee voor een mooi rendement. De huiseigenaar moet echter wel wat vraagstukken aanpakken voordat hij zijn huis veilig aan een huurder verhuurd heeft.

"Wat houdt dat in: tijdelijke verhuur?" is één van de vele vraagstukken waar een huiseigenaar bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Utrecht is behulpzaam bij het vinden van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Verder is een verhuurmakelaar bekend met alles over het te huur aanbieden, zoals de optimale huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een geschikte bewoner in uw woning krijgt. Beperk problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht. Vind hier meer over verhuurmakelaars en over een huis verhuren in Utrecht.

Verhuurmakelaar Utrecht
Verhuurmakelaar Utrecht

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wij horen vaak de volgende vragen van verhuurders:

 • Welke gemeentelijke vergunningen zijn er nodig?
 • Kan ik een huis beter verhuren of verkopen?
 • Op welke sites kan ik mijn appartement aanbieden?
 • Welke gemeentelijke lasten zijn er?
 • Hoe snel kan ik mijn huis verhuren?
 • Welke belasting gevolgen heeft woningverhuur?
 • Hoe screen ik een (potentiële) huurder?
 • ... en meer vragen over verhuur van een woning
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u in het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele huurhuizen te huur in Utrecht - november 2019

  Leer van anderen. Bekijk hoe huurhuizen worden gepresenteerd op internet. Woningen die recent beschikbaar zijn :

  • Battutalaan 757, 3526 VT, Utrecht
  • Pieter Bernagiestraat, 3522 DD, Utrecht
  • Oudenoord, 3513 EX, Utrecht
  • Hulststraat 1 A, 3581 VX, Utrecht
  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Homeruslaan 85 Bis, 3581 ME, Utrecht
  • Duifstraat, 3514 EP, Utrecht
  • 3 Kamer Appartement Johan Wagenaarkade, 3533 TL, Utrecht
  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Oudenoord 516, 3513 EX, Utrecht
  • ... kijk voor meer huurwoningen op één van de websites die genoemd worden op deze pagina.


  Online overzicht huizen te huur in Utrecht

  Meer inspiratie op doen om uw woning te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Utrecht in het actuele online aanbod van huizen en wij adviseren u de volgende links met meer informatie over uw woning verhuren Utrecht:

  Overweegt u een woning te huur aan te bieden in Utrecht?

  Indien u overweegt een huis te verhuren raden wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen. Het grote voordeel van een makelaar is dat deze niet alleen Utrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u daarom kan helpen met o.a. een passende huurprijs en passende omschrijving. De verkoopmakelaar kan prefect assisteren met het controleren of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaathuurder betrouwbaar, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich voorheen als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan risico's tijdig voorkomen. Een makelaar is zeker aan te raden voor verhuurders die hun woning voor de eerste maal verhuren. Kijk bij het kiezen van een verkoopmakelaar niet alleen naar het courtage, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft diverse tips.

  Verhuurmakelaar voor het vinden van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar voor udoen? De meeste verkoopmakelaars bieden die helpen bij het geven van een huuradvies, vaststellen van een huurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om de woning beter verhuurbaar te krijgen en schrijven van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan gezet worden op diverse websites. Vaak zet de makelaar het huis ook op de eigen site. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?.

  Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt dikwijls een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de huurder, doet de makelaar een uitgebreide achtergrondcontrole.

  Tot slot stelt de verhuurmakelaar een contract op en regelt de oplevering van de woning. Uw woning heeft een nieuwe huurder gevonden.

  Makelaar voor het beheren van de huurwoning

  Naast het zoeken en controleren van een passende kandidaat, kan de verhuurmakelaar helpen bij het beheren van het huis. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de bewoner van het huis. Als de huurder vragen of problemen heeft, gaat hij naar de verhuurmakelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken echt mis zijn, heeft de verhuurder een taak. Verder verzorgt de verhuurmakelaar dan voor het ontvangen van de huurpenningen. Weinig zorgen voor de verhuurder.

  Overweegt u ook uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te verhuren in Utrecht, download dan gelijk even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar Utrecht Vacature

  Meer weten over Verhuurmakelaar Utrecht? Online onderzoek geeft aan dat een groot aantal geinteresseerden die zoeken naar Verhuurmakelaar Utrecht, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Regio Utrecht en Goede Verhuurmakelaar Utrecht. Verder wordt meestal ook wel gezocht naar Verhuurmakelaar Utrecht Biltstraat, Verhuurmakelaar Utrechtse Heuvelrug en Verhuurmakelaar Utrecht Vacature. Over onderwerpen met betrekking tot een huis verhuren in Utrecht, vindt u meer op deze site. Lees meer over deze onderwerpen in onze online blogs.


  huis verhuren Utrecht
  Verhuurmakelaar Utrecht: Informatie over uw huis verhuren in Utrecht

  Utrecht - Verhuur nieuws

  Nederlandse steden overleggen over regelgeving Airbnb
  Een deel van de vakantie terugverdienen door de eigen woning via Airbnb te verhuren , in Berlijn is dat verleden tijd. De Berlijners mogen alleen nog kamers verhuren , niet meer hun gehele appartement of huis . Ook in Nederland zijn de grote steden bezig  ...
  bron: www.trouw.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  De wedergeboorte van 123Wonen
  De wedergeboorte van 123Wonen. Twee franchisenemers van verhuurmakelaar 123Wonen besloten vorig jaar de formule over te nemen. De ontwikkeling die ... Het werken als verhuurmakelaar en als franchisegever van 123Wonen moet vooral leuk blijven. Ze zoeken ...
  bron: franchiseplus.nl
  Aantal inwoners grote steden groeit komende jaren sterk
  4 dagen, 6 uren geleden Wonen Steeds meer Nederlandse zestigplussers verhuren woning op Airbnb 36 x gedeeld Steeds vaker verhuren Nederlandse zestigplussers hun woning via Airbnb. Het aandeel senioren op het woningverhuurplatform is het  ...
  bron: www.nu.nl
  Amsterdammers tevreden over culturele voorzieningen
  2 dagen, 22 uren geleden Wonen Studenten minder vaak uit huis bij start studie 186 x gedeeld Nieuwe eerstejaars studenten zijn het afgelopen collegejaar minder op kamers gegaan. Het aantal nieuwe studenten dat het huis uit gaat is gehalveerd ...
  bron: www.nu.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Appartement voor Verhuur Kopen of Verkopen

  De prijzen van appartementen voor verhuur zijn in ontwikkeling. Overweegt u een appartement te kopen voor verhuur? Of juist een bestaand appartement v… Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Bereken de Huurprijs van Uw Woning

  Een van de belangrijkste onderdelen van de afweging of u een huis of appartement gaat verhuren, is welke huurprijs u kunt hanteren? De huurprijs bepaa… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2019