De verhuurmakelaar Utrecht

UtrechtVerhuurmakelaar

Steeds meer mensen overwegen de verhuur van een woning. En dat is dikwijls een heel geschikt idee voor een mooi rendement. De huiseigenaar moet echter wel wat vraagstukken aanpakken voordat hij zijn huis veilig aan een huurder verhuurd heeft.

"Wat houdt dat in: tijdelijke verhuur?" is één van de vele vraagstukken waar een huiseigenaar bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Utrecht is behulpzaam bij het vinden van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Verder is een verhuurmakelaar bekend met alles over het te huur aanbieden, zoals de optimale huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een geschikte bewoner in uw woning krijgt. Beperk problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht. Vind hier meer over verhuurmakelaars en over een huis verhuren in Utrecht.

Verhuurmakelaar Utrecht
Verhuurmakelaar Utrecht

Veelgestelde vragen

Als toekomstig verhuurder heeft u wellicht de de volgende vragen:

 • Welke kosten zijn voor mij als verhuurder en welke kosten betaalt de huurder?
 • Welke vergunningen heb ik nodig?
 • Wat kost een goede verhuurmakelaar?
 • Wat is tijdelijke verhuur?
 • Wat kan ik regelen in een huurcontract?
 • Kan ik mijn appartement verhuren onder de leegstandswet?
 • Hoe kan ik een marktconforme huurprijs bepalen voor mijn appartement?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Recente woningen te huur - april 2020

  Bekijk hoe huizen worden gepresenteerd online. Huurwoningen die recent voor huur beschikbaar zijn in Utrecht:

  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Biltstraat, 3572 AP, Utrecht
  • 2 Kamer Appartement Louis Couperusstraat, 3532 CX, Utrecht
  • Palmstraat 21, 3572 TA, Utrecht
  • Duifstraat 47-III, 3514 EP, Utrecht
  • Oudenoord 516, 3513 EX, Utrecht
  • 3 Kamer Appartement Oldambt, 3524 BE, Utrecht
  • B.F. Suermanstraat 23-BG, 3515 XK, Utrecht
  • M.H. Trompstraat, 3572 XS, Utrecht
  • ... kijk voor meer huurwoningen op een van de websites die genoemd staan op deze website.


  Online overzicht huurwoningen

  Meer voorbeelden inzien om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het online aanbod van huizen te huur met meer over uw woning verhuren Utrecht:

  Overweegt u uw huis te huur aan te bieden Utrecht?

  Indien u overweegt een huis te huur aan te bieden in Utrecht raden wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen om uw huis snel te verhuren. Het grote voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze niet alleen Utrecht goed kent, maar ook ervaring heeft met huurders, en u kan assisteren met o.a. een passende huurprijs, contracten opstellen en passende huisomschrijving.

  De makelaar kan goed helpen met het controleren of een (potentiele) huurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de huurder betrouwbaar, passend voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich hiervoor ook als voorbeeldig huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan diverse nare kostbare problemen voorkomen. Een verhuurmakelaar is altijd aan te raden voor diegenen die hun huis voor een eerste keer verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Makelaar voor het vinden van huurders

  Wat kan een verhuurmakelaar voor udoen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het geven van een huuradvies, vaststellen van de verhuurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om de woning beter verhuurbaar te maken en het opstellen van een woningomschrijving. De woning wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan geplaatst worden op diverse internetwebsites. Kandidaten nemen daarna contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste check doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?. Indien het een serieuze huurder betreft volgt dikwijls een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse, doet de verhuurmakelaar een uitgebreide achtergrondcheck. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de makelaar een contract op en regelt de oplevering van het huis. Uw woning heeft een nieuwe bewoner gevonden!

  Verhuurmakelaar voor het dagelijks beheer van het huurhuis

  Naast het zoeken van een geschikte kandidaat, kan de verhuurmakelaar assisteren bij het dagelijks beheer van de woning. De makelaar is eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner vragen of problemen heeft, went deze zich tot de makelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, komt de verhuurder in beeld. Verder verzorgt de verhuurmakelaar voor het innen van de huurkosten. Zo min mogelijk gedoe voor de verhuurder.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te verhuren in Utrecht, download dan direct even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar Utrecht Vacature

  Meer weten over Verhuurmakelaar Utrecht? Online onderzoek geeft aan dat een groot aantal mensen die online zoeken naar Verhuurmakelaar Utrecht, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Regio Utrecht en Goede Verhuurmakelaar Utrecht. Verder wordt veel wel gezocht met betrekking tot Verhuurmakelaar Utrecht Biltstraat, Verhuurmakelaar Utrechtse Heuvelrug en Verhuurmakelaar Utrecht Vacature. Over onderwerpen met betrekking tot een huis verhuren in Utrecht, vindt u meer op deze site.


  huis verhuren Utrecht
  Verhuurmakelaar Utrecht: Informatie over uw huis verhuren in Utrecht

  Utrecht - Verhuur nieuws

  Nederlandse steden overleggen over regelgeving Airbnb
  Een deel van de vakantie terugverdienen door de eigen woning via Airbnb te verhuren , in Berlijn is dat verleden tijd. De Berlijners mogen alleen nog kamers verhuren , niet meer hun gehele appartement of huis . Ook in Nederland zijn de grote steden bezig  ...
  bron: www.trouw.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  De wedergeboorte van 123Wonen
  De wedergeboorte van 123Wonen. Twee franchisenemers van verhuurmakelaar 123Wonen besloten vorig jaar de formule over te nemen. De ontwikkeling die ... Het werken als verhuurmakelaar en als franchisegever van 123Wonen moet vooral leuk blijven. Ze zoeken ...
  bron: franchiseplus.nl
  Aantal inwoners grote steden groeit komende jaren sterk
  4 dagen, 6 uren geleden Wonen Steeds meer Nederlandse zestigplussers verhuren woning op Airbnb 36 x gedeeld Steeds vaker verhuren Nederlandse zestigplussers hun woning via Airbnb. Het aandeel senioren op het woningverhuurplatform is het  ...
  bron: www.nu.nl
  Amsterdammers tevreden over culturele voorzieningen
  2 dagen, 22 uren geleden Wonen Studenten minder vaak uit huis bij start studie 186 x gedeeld Nieuwe eerstejaars studenten zijn het afgelopen collegejaar minder op kamers gegaan. Het aantal nieuwe studenten dat het huis uit gaat is gehalveerd ...
  bron: www.nu.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Huur Verhogen of Niet?

  Verhuurders van een huis of appartement lopen in elk geval 1x per jaar aan tegen de vraag: moet ik de huur verhogen of niet? En ook wanneer ze op zoek… Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020