De verhuurmakelaar Utrecht

UtrechtVerhuurmakelaar

Steeds meer mensen overwegen de verhuur van een woning. En dat is dikwijls een heel geschikt idee voor een mooi rendement. De huiseigenaar moet echter wel wat vraagstukken aanpakken voordat hij zijn huis veilig aan een huurder verhuurd heeft.

"Wat houdt dat in: tijdelijke verhuur?" is één van de vele vraagstukken waar een huiseigenaar bij het verhuren van een woning of appartement voor komt te staan. En zo zijn er meer.

De verhuurmakelaar in Utrecht is behulpzaam bij het vinden van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Verder is een verhuurmakelaar bekend met alles over het te huur aanbieden, zoals de optimale huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een geschikte bewoner in uw woning krijgt. Beperk problemen en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Utrecht. Vind hier meer over verhuurmakelaars en over een huis verhuren in Utrecht.

Verhuurmakelaar Utrecht
Verhuurmakelaar Utrecht

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wij horen vaak de volgende vragen van verhuurders:

 • Kan ik een huis verhuren onder de leegstandswet?
 • Hoe kan ik vermijden dat mijn huis een wietplantage wordt?
 • Welke gemeentelijke lasten zijn er?
 • Welke belasting gevolgen heeft verhuur?
 • Hoe snel kan ik mijn woning verhuren?
 • Welke kosten betaal ik en welke kosten betaalt de huurder?
 • Hoe zoek ik een betrouwbare huurder?
 • ... en meer vragen over verhuur
 • Een groot deel van de antwoorden vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Enkele nieuwe huurhuizen te huur - februari 2020

  Leer van anderen. Bekijk hoe huurhuizen worden aangeboden online. Huurwoningen die recent te huur zijn gekomen in Utrecht:

  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Battutalaan 757, 3526 VT, Utrecht
  • Europaplein, 3526 WX, Utrecht
  • Hulststraat 1 A, 3581 VX, Utrecht
  • Balistraat 14, 3531 PW, Utrecht
  • Prinses Ireneplateau, 3554 HW, Utrecht
  • Willemstraat 8-BS, 3511 RJ, Utrecht
  • AziĆ«laan 330, 3526 SK, Utrecht
  • 2 Kamer Appartement Louis Couperusstraat, 3532 CX, Utrecht
  • Abel Tasmanstraat 28-bis, 3531 GV, Utrecht
  • ... kijk voor meer huizen op één van de sites die genoemd staan op deze pagina.


  Online overzicht huizen te huur

  Meer inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor inspiratie in het actuele online aanbod van huizen en wij adviseren u de volgende links met meer informatie over uw woning verhuren Utrecht:

  Huis verhuren Utrecht?

  Indien u overweegt een huis te verhuren in Utrecht raden wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen. Het voordeel van een verhuurmakelaar is dat deze Utrecht goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met verhuur, en u goed kan helpen met o.a. een passende huurprijsstelling, huurcontracten maken en passende omschrijving. De makelaar kan prefect assisteren met het checken of een huurder geschikt is als huurder voor u. Is de (potentiele) huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich voorheen eventueel als voorbeeldig huurder gedragen? De makelaar kan diverse problemen tijdig vermijden. Een makelaar is in elk geval aan te raden voor mensen die hun woning voor de eerste keer gaan verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Makelaar voor het zoeken van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor u betekenen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van een verhuurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om het huis optimaal verhuurbaar te krijgen en het opstellen van een woningomschrijving. De woning wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan geplaatst worden op diverse internetsites voor huurders. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste check doenis de kandidaat serieus op zoek?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de kandidaat, maakt de makelaar een uitgebreide controle. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten. Uiteindelijk stelt de makelaar een verhuurcontract op. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden!

  Verhuurmakelaar voor het managen van de woning

  Naast het zoeken en selecteren van een passende huurder, kan de makelaar assisteren bij het beheren van het huis. Als de huurder vragen of problemen heeft, neemt deze contact op met de makelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken echt mis zijn, komt de verhuurder in beeld. Verder zorgt de verhuurmakelaar dan voor het incasseren van de huurpenningen.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te verhuren in Utrecht, download dan direct even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Verhuurmakelaar Utrecht Vacature

  Online onderzoek laat zien dat veel geinteresseerden die online zoeken naar Verhuurmakelaar Utrecht, mogelijk ook op zoek zijn naar Verhuurmakelaar Regio Utrecht en Goede Verhuurmakelaar Utrecht. Verder wordt meestal wel gezocht met betrekking tot Verhuurmakelaar Utrecht Biltstraat, Verhuurmakelaar Utrechtse Heuvelrug en Verhuurmakelaar Utrecht Vacature. Over topics met betrekking tot een huis verhuren in Utrecht, vindt u meer op deze site.


  huis verhuren Utrecht
  Verhuurmakelaar Utrecht: Informatie over uw huis verhuren in Utrecht

  Utrecht - Verhuur nieuws

  Nederlandse steden overleggen over regelgeving Airbnb
  Een deel van de vakantie terugverdienen door de eigen woning via Airbnb te verhuren , in Berlijn is dat verleden tijd. De Berlijners mogen alleen nog kamers verhuren , niet meer hun gehele appartement of huis . Ook in Nederland zijn de grote steden bezig  ...
  bron: www.trouw.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  De wedergeboorte van 123Wonen
  De wedergeboorte van 123Wonen. Twee franchisenemers van verhuurmakelaar 123Wonen besloten vorig jaar de formule over te nemen. De ontwikkeling die ... Het werken als verhuurmakelaar en als franchisegever van 123Wonen moet vooral leuk blijven. Ze zoeken ...
  bron: franchiseplus.nl
  Aantal inwoners grote steden groeit komende jaren sterk
  4 dagen, 6 uren geleden Wonen Steeds meer Nederlandse zestigplussers verhuren woning op Airbnb 36 x gedeeld Steeds vaker verhuren Nederlandse zestigplussers hun woning via Airbnb. Het aandeel senioren op het woningverhuurplatform is het  ...
  bron: www.nu.nl
  Amsterdammers tevreden over culturele voorzieningen
  2 dagen, 22 uren geleden Wonen Studenten minder vaak uit huis bij start studie 186 x gedeeld Nieuwe eerstejaars studenten zijn het afgelopen collegejaar minder op kamers gegaan. Het aantal nieuwe studenten dat het huis uit gaat is gehalveerd ...
  bron: www.nu.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Checklist Verhuurmakelaar: Hoe Kies Ik een Goede Verhuurmakelaar?

  De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Een verhuurmakelaar dient uw doelen te dienen, maar in de praktijk is er veel kaf tussen het koren. De titel… Meer →


  Verhuurmakelaar: Nuttig of Nutteloos

  Een huis verhuren - heb ik daarvoor een verhuurmakelaar voor nodig? Of kan ik dat zelf? Veel verhuurders kiezen ervoor het hele proces van het vinden … Meer →


  Huis Kopen en Verhuren: 10 Belangrijke Tips

  Op zoek naar een huis om te kopen en te verhuren? Nog beginnen als verhuurder, of op zoek voor uitbreiding van uw vastgoedportefeuille? Lees hier de 1… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020