De verhuurmakelaar in Zoetermeer

ZoetermeerVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren gaan over tot het verhuren van een woning of appartement. Dat is dikwijls ook een heel geschikt idee voor o.a. een rendement. De huizenbezitter moet nog wel de nodige vraagstukken aanpakken voordat hij zijn woning veilig en betrouwbaar verhuurd heeft.

Eén van de vele vragen waar een verhuurder bij het verhuren van een huis antwoord op moet vinden is: "Op welke websites kan ik mijn appartement te huur aanbieden?" En zo zijn er wel meer.

De verhuurmakelaar in Zoetermeer assisteert met het formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met vrijwel alles over het te huur aanbieden, zoals de optimale huurprijs en hoe u er zeker van bent dat u een goede bewoner in uw woning uitkiest. Vermijd problemen bij het verhuren van uw huis en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Zoetermeer. Vind hier meer over verhuurmakelaars bij u in de buurt en over een woning verhuren in Zoetermeer.

Verhuurmakelaar Zoetermeer
Verhuurmakelaar Zoetermeer

Antwoorden op veelgestelde vragen

Als verhuurder heeft u misschien de de volgende vragen:

 • Hoe controleer ik een (potentiële) huurder?
 • Welke gemeentelijke lasten zijn er?
 • Kan ik een huis beter verhuren of verkopen?
 • Wat kost een goede verhuurmakelaar?
 • Welke vergunningen zijn er nodig?
 • Welke kosten zijn voor mij en welke kosten betaalt de huurder?
 • Moet ik mijn appartement gemeubileerd of ongemeubileerd verhuren?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur van een woning
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Enkele nieuwe woningen te huur - oktober 2019

  Kijk hoe huurwoningen worden aangeboden op het internet. Huurwoningen die sinds kort beschikbaar zijn :

  • Jachtwerf 3, 2725 DN, Zoetermeer
  • Binnenweg 3, 2712 XE, Zoetermeer
  • Streefkerkstraat 142, 2729 KW, Zoetermeer
  • Meloengeel 32, 2718 CG, Zoetermeer
  • Mendelssohnrode 46, 2717 CS, Zoetermeer
  • Aquamarijn 29, 2719 GH, Zoetermeer
  • Buizerdveld 83, 2727 BB, Zoetermeer
  • Stadhoudersring 774, 2713 GZ, Zoetermeer
  • Binnenwater 57, 2715 GC, Zoetermeer
  • Parijsstraat 199, 2711 CS, Zoetermeer
  • ... kijk voor meer huurhuizen op een van de websites die genoemd staan op deze website.


  Online overzicht van huizen

  Meer inspiratie op doen om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het actuele aanbod van huizen te huur met informatie over huis verhuren Zoetermeer:

  Overweegt u uw woning te verhuren Zoetermeer?

  Als u overweegt een woning te verhuren adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar om hulp te vragen. Het grote voordeel van een makelaar is dat deze niet alleen Zoetermeer goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met huurders, en u kan assisteren met o.a. de juiste huurprijsstelling, huurcontracten maken, geschikte foto's en passende huisomschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen op de bekende huurhuizenwebsite Pararius. En bij andere sites die huurhuizen tonen. Dat zal de nodige potentiele huurders opleveren.

  De verkoopmakelaar kan goed assisteren met het nagaan of een huurder geschikt is als huurder voor uw huis. Is de huurder betrouwbaar, geschikt voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij/zij zich voorheen eventueel ook als goede huurder gedragen? De verhuurmakelaar kan nare problemen tijdig vermijden. Een verhuurmakelaar is altijd aan te raden voor diegenen die hun woning voor de eerste maal gaan verhuren. Kijk bij het kiezen van een makelaar naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft enkele tips.

  Verhuurmakelaar voor het beheren van de woning

  Naast het vinden en selecteren van een geschikte huurder, kan de verhuurmakelaar assisteren bij het beheer van het huis. De makelaar is dan eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de bewoner vragen heeft, went deze zich tot de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, komt de verhuurder in beeld. Verder zorgt de makelaar voor het ontvangen van de huurkosten.

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet blind elke verhuurmakelaar. Zoals ook in andere vakgebieden is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Zoetermeer.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar in Zoetermeer

  Een makelaar kent de marktvraag naar woningen in Zoetermeer en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waardoor u potentieel snel een huurder voor uw huurhuis kan vinden. De makelaar kan een goede match vinden. Hoe beter de match is tussen woning en huurder, hoe minder vaak u op zoek moet naar een nieuwe huurder. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij zowel verhuur als huur van een woning.

  Overweegt u uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te verhuren in Zoetermeer, download dan direct even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Makelaar voor het zoeken van huurders

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal voor u betekenen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van een verhuurprijs, vaststellen van een huurdersprofiel, tips om het huis beter verhuurbaar te maken en opstellen van een woningomschrijving. De woning wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan geplaatst worden op diverse internetwebsites voor huurders. Vaak zet de verhuurmakelaar het huis ook op de eigen site. Kandidaten nemen vervolgens contact op met de verhuurmakelaar. Deze zal een eerste check doenis de kandidaat serieus op zoek?. Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse van de huurder, doet de verhuurmakelaar een uitgebreide controle. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de verhuurmakelaar een verhuurcontract op en regelt de sleuteloverdracht van het huis. Uw woning heeft de perfecte huurder gevonden!  huis verhuren Zoetermeer
  Verhuurmakelaar Zoetermeer: Informatie over uw huis verhuren in Zoetermeer

  Zoetermeer - Woning nieuws

  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuur van huis via Airbnb aan banden
  Rotterdamse corporaties binden de strijd aan met huurders die hun woning aanbieden op populaire verhuursites zoals Airbnb. Woonstad dreigt zelfs met ontbinding van het huurcontract. Desondanks verhuren steeds meer Rotterdammers hun privéwoning  ...
  bron: www.ad.nl
  Amsterdamse held: Je handelt op zo'n moment puur intuïtief
  De 40-jarige verhuurmakelaar lacht zondagmiddag thuis op de bank om een foto op internet van iemand die de R in de lucht boven Amsterdam heeft gephotoshopt. ''Net als Superman die zijn handtekening zet. Dit is tot dusver de leukste supermangrap.''
  bron: www.ad.nl
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb. Een Amsterdamse woonstichting wil bewoners van sociale huurwoningen toestaan hun huis te verhuren via Airbnb. Studenten krijgen de primeur. Marc Kruyswijk en Michiel Couzy 10-06-16, 08:33 Laatste update:  ...
  bron: www.ad.nl
  Vreemd! Niemand zet zijn onder-water-woning in de tijdelijke verhuur
  Wat is het ei van Columbus en marcheert voor geen meter? Juist, de verruiming van de Leegstandwet die ervoor zorgt dat een te koop staande woning tijdelijk verhuurd mag worden. En dan bedoelen we niet Airbnb-vakantiehuur, maar echte verhuur .
  bron: daskapital.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  7 Manieren om een Betrouwbare Huurder te Vinden

  Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is het hebben van foute of onbetrouwbare huurders. Huurders die niet betalen, huurders die uw woning … Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Huur Verhogen of Niet?

  Verhuurders van een huis of appartement lopen in elk geval 1x per jaar aan tegen de vraag: moet ik de huur verhogen of niet? En ook wanneer ze op zoek… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2019