De verhuurmakelaar in Zoetermeer

ZoetermeerVerhuurmakelaar

Meer en meer huiseigenaren gaan over tot het verhuren van een woning of appartement. Dat is dikwijls ook een heel geschikt idee voor o.a. een rendement. De huizenbezitter moet nog wel de nodige vraagstukken aanpakken voordat hij zijn woning veilig en betrouwbaar verhuurd heeft.

Eén van de vele vragen waar een verhuurder bij het verhuren van een huis antwoord op moet vinden is: "Op welke websites kan ik mijn appartement te huur aanbieden?" En zo zijn er wel meer.

De verhuurmakelaar in Zoetermeer assisteert met het formuleren van de geschikte antwoorden op de vragen van verhuurders. Daarnaast is een verhuurmakelaar bekend met vrijwel alles over het te huur aanbieden, zoals de optimale huurprijs en hoe u er zeker van bent dat u een goede bewoner in uw woning uitkiest. Vermijd problemen bij het verhuren van uw huis en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Zoetermeer. Vind hier meer over verhuurmakelaars bij u in de buurt en over een woning verhuren in Zoetermeer.

Verhuurmakelaar Zoetermeer
Verhuurmakelaar Zoetermeer

Antwoorden op veelgestelde vragen

Als verhuurder heeft u misschien de de volgende vragen:

 • Moet ik BTW rekenen op verhuur?
 • Hoe kan ik vermijden dat mijn huis of appartement een wietplantage wordt?
 • Wat moet ik doen als een huurder niet betaalt?
 • Kan ik mijn huis beter verhuren of verkopen?
 • Hoe werkt het beheer van een appartement?
 • Zijn mijn huurinkomsten belasting vrij?
 • Welke gemeentelijke lasten zijn er?
 • ... en meer vragen over verhuur van een woning
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Nieuwe huurwoningen te huur in Zoetermeer - september 2020

  Bekijk hoe huurhuizen worden gepresenteerd op internet. Huizen die recent te huur staan in Zoetermeer:

  • Karel Doormanlaan 157, 2712 JE, Zoetermeer
  • Geel-Groenlaan 38, 2718 EA, Zoetermeer
  • Graaf Janstraat 144, 2713 CR, Zoetermeer
  • Albast 53, 2719 TV, Zoetermeer
  • Jonkerbos 131, 2715 SR, Zoetermeer
  • Buizerdveld 83, 2727 BB, Zoetermeer
  • Datheenhove 24, 2717 WD, Zoetermeer
  • Woudlaan 3, 2719 JJ, Zoetermeer
  • Pitrusvaart 71 73, 2724 VB, Zoetermeer
  • Parkdreef 85, 2724 ES, Zoetermeer
  • ... kijk voor meer huurhuizen op een van de websites die genoemd staan op deze pagina.


  Online overzicht van huurhuizen

  Meer inspiratie op doen om uw woning nog beter te verhuren? Kijk voor inspiratie en actuele huurprijzen in Zoetermeer in het aanbod van woningen te huur met meer over uw woning verhuren Zoetermeer:

  Woning te huur aanbieden Zoetermeer?

  Indien u van plan bent een huis te verhuren adviseren wij u aan om een verhuurmakelaar in te schakelen om uw huis snel en veilig te verhuren. Het grote voordeel van een makelaar is dat deze Zoetermeer goed kent, maar ook ervaring heeft met verhuur, en u daarom kan assisteren met o.a. de juiste huurprijs, geschikte foto's en passende huisbeschrijving. Het ligt voor de hand dat de verhuurmakelaar u adviseert bij het plaatsen op de bekende huurhuizenwebsite Pararius. En bij andere websites die huurwoningen aanbieden.

  De makelaar kan goed helpen met het checken of een kandidaat geschikt is als huurder voor uw huis. Is de kandidaat betrouwbaar, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich voorheen eventueel als goede huurder gedragen? De makelaar kan nare kostbare risico's tijdig voorkomen. Een makelaar is in elk geval aan te raden voor diegenen die hun huis voor de eerste keer verhuren. Kijk bij de keuze voor een verkoopmakelaar naar de prijs, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de makelaar u uit handen neemt. De informatie in het verhuurpakket geeft de nodige handige tips.

  Verhuurmakelaar voor het beheren van het huurhuis

  Naast het zoeken en screenen van een passende kandidaat, kan de verhuurmakelaar helpen bij het dagelijks beheren van het huis. Als de huurder problemen heeft, went deze zich tot de verhuurmakelaar. Pas wanneer er zaken gerepareerd moeten worden, heeft de verhuurder een taak. Verder zorgt de makelaar voor het incasseren van de huurprijs.

  Let op: Verhuurmakelaar heeft ook eigenbelang

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet standaard op de mooie ogen van de verhuurmakelaar. De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Zoetermeer.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar in Zoetermeer

  Een makelaar kent de marktvraag naar woningen in Zoetermeer en weet welke huurprijzen geschikt zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in zijn/haar bestand, waardoor u potentieel snel een geschikte huurder voor uw huurhuis vindt. De verhuurmakelaar kan een goede koppeling maken. Hoe beter de match tussen woning en huurder, hoe minder vaak u weer op zoek moet naar een nieuwe kandidaat. U kunt een makelaar inschakelen bij huur van een huis.

  Uw huis verhuren?

  Als u ook overweegt uw huis te verhuren in Zoetermeer, download dan gelijk even de handige tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.

  Makelaar voor het selecteren van kandidaten

  Wat kan een verhuurmakelaar doen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het vaststellen van een verhuurprijs, maken van een huurdersprofiel, tips om de woning beter verhuurbaar te maken en opstellen van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. Het huis kan gezet worden op diverse internetwebsites voor huurders. Vaak zet de makelaar de woning ook online op de eigen site. Potentiele huurders nemen daarna contact op met de makelaar. Deze zal een eerste check doenis de kandidaat serieus op zoek?.

  Indien het een serieuze huurder betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse, maakt de verhuurmakelaar een uitgebreide achtergrondcontrole. Dit betreft vaak een BKR check, referentiecontrole en controle op vaste inkomsten.

  Uiteindelijk stelt de verhuurmakelaar een verhuurcontract op. Uw huis heeft een nieuwe huurder gevonden!  huis verhuren Zoetermeer
  Verhuurmakelaar Zoetermeer: Informatie over uw huis verhuren in Zoetermeer

  Zoetermeer - Woning nieuws

  Verhuurmakelaars proberen claims huurders te ontlopen
  Een aantal verhuurmakelaars probeert claims van huurders voor onterechte bemiddelingskosten te ontlopen door zich uit te schrijven uit het register van de Kamer van Koophandel. Dat stelt juridisch adviesbureau LVDO. Huurders hebben hierdoor vele  ...
  bron: www.ad.nl
  Verhuur van huis via Airbnb aan banden
  Rotterdamse corporaties binden de strijd aan met huurders die hun woning aanbieden op populaire verhuursites zoals Airbnb. Woonstad dreigt zelfs met ontbinding van het huurcontract. Desondanks verhuren steeds meer Rotterdammers hun privéwoning  ...
  bron: www.ad.nl
  Amsterdamse held: Je handelt op zo'n moment puur intuïtief
  De 40-jarige verhuurmakelaar lacht zondagmiddag thuis op de bank om een foto op internet van iemand die de R in de lucht boven Amsterdam heeft gephotoshopt. ''Net als Superman die zijn handtekening zet. Dit is tot dusver de leukste supermangrap.''
  bron: www.ad.nl
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb
  Studenten mogen huis verhuren via Airbnb. Een Amsterdamse woonstichting wil bewoners van sociale huurwoningen toestaan hun huis te verhuren via Airbnb. Studenten krijgen de primeur. Marc Kruyswijk en Michiel Couzy 10-06-16, 08:33 Laatste update:  ...
  bron: www.ad.nl
  Vreemd! Niemand zet zijn onder-water-woning in de tijdelijke verhuur
  Wat is het ei van Columbus en marcheert voor geen meter? Juist, de verruiming van de Leegstandwet die ervoor zorgt dat een te koop staande woning tijdelijk verhuurd mag worden. En dan bedoelen we niet Airbnb-vakantiehuur, maar echte verhuur .
  bron: daskapital.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Checklist Verhuurmakelaar: Hoe Kies Ik een Goede Verhuurmakelaar?

  De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Een verhuurmakelaar dient uw doelen te dienen, maar in de praktijk is er veel kaf tussen het koren. De titel… Meer →


  7 Manieren om een Betrouwbare Huurder te Vinden

  Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is het hebben van foute of onbetrouwbare huurders. Huurders die niet betalen, huurders die uw woning … Meer →


  Appartement Kaal, Gestoffeerd of Gemeubileerd Verhuren

  Wanneer u besloten heeft een appartement te gaan verhuren, komt de vraag: in welke staat ga ik het appartement aanbieden? U kunt een appartement in ve… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2020