De verhuurmakelaar in Zoetermeer

ZoetermeerVerhuurmakelaar

Een bekende vraag waar een huiseigenaar bij het verhuren van een woning of appartement antwoord op moet vinden is: "Zijn mijn huurinkomsten belast?" En zo zijn er diverse vragen.

De verhuurmakelaar in Zoetermeer is behulpzaam bij het selecteren van de beste huurder voor uw huurwoning en vinden van de geschikte antwoorden op de vragen die verhuurders hebben. Daarnaast weet een verhuurmakelaar alles over het te huur aanbieden, zoals de beste huurprijs en hoe u er zeker van kan zijn dat u een goede bewoner in uw huis uitkiest. Voorkom risio's en vertrouw op de betrouwbare verhuurmakelaar in Zoetermeer. Hier vindt u meer informatie over verhuurmakelaars in uw omgeving en over een woning te huur aanbieden in Zoetermeer.

Verhuurmakelaar Zoetermeer
Verhuurmakelaar Zoetermeer

Antwoorden op vragen

Als toekomstig verhuurder heeft u wellicht de de volgende vragen:

 • Zal ik mijn appartement gemeubileerd verhuren?
 • Kan ik een huis beter verhuren of verkopen?
 • Hoe kan ik een passende huurprijs bepalen voor mijn huis?
 • Hoe kan ik voorkomen dat mijn huis of appartement een wietplantage wordt?
 • Hoe voorkom ik slechte huurders?
 • Welke gemeentelijke vergunningen zijn er nodig?
 • Kan ik mijn huis of appartement voor bepaalde of onbepaalde tijd verhuren?
 • ... en uw eigen vragen over verhuur
 • Antwoorden op een groot deel van deze vragen vindt u via het informatiepakket, dat direct beschikbaar is.

  Actuele woningen - januari 2019

  Leer van andere verhuurders. Bekijk hoe huurwoningen worden aangeboden online. Woningen die recent te huur staan in Zoetermeer:

  • Woudlaan 3, 2719 JJ, Zoetermeer
  • Meloengeel 32, 2718 CG, Zoetermeer
  • Mendelssohnrode 46, 2717 CS, Zoetermeer
  • Karel Doormanlaan 157, 2712 JE, Zoetermeer
  • Stadhoudersring 608, 2713 GT, Zoetermeer
  • Binnenwater 57, 2715 GC, Zoetermeer
  • Basalt 9, 2719 TP, Zoetermeer
  • Jachtwerf 3, 2725 DN, Zoetermeer
  • Geel-Groenlaan 38, 2718 EA, Zoetermeer
  • Columbusrede 78, 2725 GP, Zoetermeer
  • ... kijk voor meer huurhuizen op een van de websites die genoemd worden op deze website.


  Online overzicht van woningen te huur in Zoetermeer

  Meer voorbeelden inzien om uw huis te verhuren? Kijk voor voorbeelden in het online overzicht van huizen te huur met informatie over uw huis verhuren Zoetermeer:

  Overweegt u uw woning te huur aan te bieden in Zoetermeer?

  Als u overweegt een huis te huur aan te bieden in Zoetermeer raden wij u aan om een verhuurmakelaar in de hand te nemen om uw huis snel en veilig te verhuren. Het voordeel van een makelaar is dat deze Zoetermeer goed kent, maar ook ruime ervaring heeft met verhuur, en u goed kan assisteren met o.a. de juiste prijsstelling, contracten maken, geschikte foto's en passende huisbeschrijving. Dat zal de nodige kandidaten opleveren. De makelaar kan goed helpen met het checken of een kandidaathuurder geschikt is als huurder voor uw woning. Is de huurder betrouwbaar, passend voor de woning, voldoende draagkrachtig, goede referenties en heeft hij of zij zich voorheen ook als voorbeeldig huurder gedragen? De makelaar kan diverse nare kostbare risico's voorkomen. Een makelaar is zeker aan te bevelen voor verhuurders die hun woning voor de eerste keer gaan verhuren. Kijk bij de keuze voor een makelaar naar de kosten, maar ook naar de ervaring en welke activiteiten de verhuurmakelaar voor u uitvoert. De informatie in het verhuurpakket geeft de nodige tips.

  Makelaar voor het selecteren van huurders

  Wat kan een verhuurmakelaar allemaal u uit handen nemen? De meeste verkoopmakelaars bieden een dienstenpakket dat helpt bij het geven van een huuradvies, vaststellen van een huurprijs, opstellen van een huurdersprofiel, tips om de woning beter verhuurbaar te maken en opstellen van een woningomschrijving. Het huis wordt vervolgens aangeboden op diverse manieren. De woning kan geplaatst worden op diverse internetsites. Potentiele huurders nemen daarna contact op met de makelaar. Deze zal een eerste screening doen: heeft de kandidaat voldoende inkomen?. Indien het een serieuze kandidaat betreft volgt vaak een bezichtiging van het huis. Bij verdere interesse, doet de verhuurmakelaar een uitgebreide achtergrondcontrole.

  Tot slot stelt de makelaar een verhuurcontract op en regelt de overdracht van het huis. Uw woning heeft een nieuwe bewoner gevonden!

  Let op met verhuurmakelaars

  Als het aankomt om te kiezen wie u inschakelt om een betrouwbare huurder te vinden, geldt eigenlijk: vertrouw niet blind op de mooie verhalen van de verhuurmakelaar. Zoals in elk vakgebied is het advies: De ene verhuurmakelaar is de andere niet. Ga niet blind voor de goedkoopste verhuurmakelaar in Zoetermeer.

  Lees de checklist verhuurmakelaar met de belangrijkste tips om slechte ervaringen met een verhuurmakelaar te voorkomen.

  Verhuurmakelaar Zoetermeer

  Een makelaar kent de vraag naar huurwoningen in Zoetermeer als geen ander en weet welke huurprijzen marktconform zijn. Bovendien heeft deze vaak al diverse woningzoekenden in het adressenbestand, waarmee u mogelijk snel een huurder voor uw huurhuis kan vinden. U kunt een verhuurmakelaar inschakelen bij huur van een huis.

  Makelaar voor het beheren van de woning

  Naast het zoeken en selecteren van een passende huurder, kan de makelaar helpen bij het beheren van het huis. De makelaar is dan eerste aanspreekpunt voor de huurder van het huis. Als de huurder vragen heeft, went deze zich tot de makelaar. Pas wanneer er bepaalde zaken echt mis zijn, komt de verhuurder in beeld. Verder verzorgt de verhuurmakelaar dan voor het incasseren van de huurprijs. Weinig zorgen voor de verhuurder.

  Overweegt u uw huis te verhuren?

  Als u ook overweegt uw woning te huur aan te bieden in Zoetermeer, download dan nu even de slimme tips en checklists voor verhuur. Gratis en direct beschikbaar.  huis verhuren Zoetermeer
  Verhuurmakelaar Zoetermeer: Informatie over uw huis verhuren in Zoetermeer

  Zoetermeer - Woning nieuws

  Vreemd! Niemand zet zijn onder-water-woning in de tijdelijke verhuur
  Wat is het ei van Columbus en marcheert voor geen meter? Juist, de verruiming van de Leegstandwet die ervoor zorgt dat een te koop staande woning tijdelijk verhuurd mag worden. En dan bedoelen we niet Airbnb-vakantiehuur, maar echte verhuur .
  bron: daskapital.nl
  Op weg naar de meest duurzame vastgoedbank van Nederland
  '30.000 woningen in Zoetermeer kunnen duurzamer'. De gemeente Zoetermeer wil een lokale renovatiewinkel openen. Deze winkel heeft ... leestijd 2 minuten. DUURZAAMHEID NUL OP DE METER ZOETERMEER .... Accountmanager Vastgoed · Verhuurmakelaar ...
  bron: www.vastgoedjournaal.nl
  SP in Zoetermeer wil gratis verhuur van leegstaande woningen
  En met het gratis verhuren van woningen zou de gemeente Zoetermeer meteen twee vliegen in een klap slaan, legt vice-fractievoorzitter Lennart Feijen uit: 'We kunnen mensen een steuntje in de rug geven op de woningmarkt en de leegstandcijfers in  ...
  bron: www.omroepwest.nl
  'Nieuwe huurder is nu dubbel de sigaar'
  Het huurplatform sprak vorig jaar nog van 'een overwinning voor de huurders' toen het hoogste rechtsorgaan bepaalde dat woningzoekenden niet langer bemiddelingskosten hoeven te betalen als zij reageren op een woning die de makelaar aanbiedt.
  bron: www.ad.nl
  Woonbond pakt verhuurmakelaars aan
  De Woonbond gaat deurwaarders inzetten tegen malafide verhuurmakelaars . De huurdersorganisatie schiet hiermee huurders te hulp die hun onterecht betaalde bemiddelings-kosten willen terugeisen, maar waarbij de verhuurmakelaar niet thuis geeft.
  bron: www.ad.nl

  Vind een verhuurmakelaar in uw regio


  Huur Verhogen of Niet?

  Verhuurders van een huis of appartement lopen in elk geval 1x per jaar aan tegen de vraag: moet ik de huur verhogen of niet? En ook wanneer ze op zoek… Meer →


  7 Manieren om een Betrouwbare Huurder te Vinden

  Een van de grootste nachtmerries van verhuurders is het hebben van foute of onbetrouwbare huurders. Huurders die niet betalen, huurders die uw woning … Meer →


  Geld Verdienen met een Huis Verhuren

  Snel geld verdienen met een appartement of huis verhuren? Aantrekkelijk: met het verhuren van vastgoed een passief inkomen genereren - een inkomen zon… Meer →


  Verhuurmakelaar.info - Informatie over Verhuurmakelaars en een Huis of Appartement Verhuren in Uw Regio 2019